James Leerrekening - Werknemer

De James Leerrekening is een persoonlijk ontwikkelbudget dat je kunt besteden aan opleiding, training en loopbaanbegeleiding. Over dit budget hoef je geen belasting te betalen en je kunt het meenemen als je een nieuwe baan hebt. Je werkgever kan het budget vullen en je kunt er zelf ook in sparen of uitruilen tegen andere arbeidsvoorwaarden. Ben je benieuwd of de James Leerrekening ook iets voor jou is, mail of bel ons gerust.

Voordelig geld opzij zetten voor je eigen ontwikkeling

Van werknemers wordt verwacht dat ze ook zelf aan hun eigen inzetbaarheid werken. De James Leerrekening biedt daarvoor een uitkomst. Hiermee kan je voordelig geld opzij zetten voor je eigen ontwikkeling.

De wereld verandert

De arbeidsmarkt is enorm in beweging; werk verdwijnt, er ontstaan nieuwe banen en vakgebieden. Robotisering en automatisering nemen toe. Om inzetbaar te blijven is het belangrijk om mee te groeien met deze ontwikkelingen. Dat vraagt wat van werkenden op de arbeidsmarkt. Het vraagt om nieuw vakmanschap, andere communicatie en flexibiliteit. De werknemer moet zich dus blijven ontwikkelen.

Jouw inzetbaarheid

Zelf aan het stuur van je loopbaan staan, betekent dat je weet wat je kan. Dat je weet wat je geleerd hebt. Het betekent ook dat je weet wat voor werk je in de toekomst wil doen en of dat werk nog wel bestaat tegen die tijd. Natuurlijk moet je nagaan of bijscholing gewenst is. Uiteindelijk betekent het dat jijzelf aan het stuur van je loopbaan staat dat jij het initiatief neemt.

James Leerrekening in 5 stappen

Stap 1

Stap 2

Stap 3

Stap 4

Stap 5

Wil je je aanmelden?

Ga naar https://portal.xs4talent.nl Rechtsboven vind je de knop ‘inloggen’. Via deze knop kun je je aanmelden door je gebruikersnaam en wachtwoord in te voeren en op ‘inloggen’ te klikken. Ben je je wachtwoord vergeten? Klik dan op de knop ‘nieuw wachtwoord aanvragen’.

Meer informatie?

Lees de Veel gestelde vragen James Leerrekening en bekijk de brochure over de James Leerrekening voor de werknemer.

Vragen?

Nog meer weten over de James Leerrekening? Misschien weet je niet goed welke opleiding je wilt doen of wil je graag met iemand praten over welke richting je op wilt in je werk, ook daarvoor kun je terecht bij James! Bel ons op 030-7511900 of mail ons met jouw vragen, wij helpen je graag!

Meer informatie

Heb je vragen over de James Leerrekening? Neem contact met ons op!

Harriët Kroon

bekijk alle loopbaandiensten