Loopbaancheck NAM

Met welke vragen kun je bij ons terecht?

Werk je bij de NAM en heb je vragen over je werk en loopbaan? Dan kun je je aanmelden voor een loopbaancheck bij James. We helpen je graag verder! Met vragen als:

  • Hoe zet ik mijn talenten beter in?
  • Hoe houd ik plezier in mijn werk?
  • Hoe pak ik het aan als ik een andere functie wil?
  • Hoe kan ik investeren in mijn inzetbaarheid?

Doel loopbaancheck

Een loopbaancheck is een kort loopbaantraject met een intake en 2 loopbaangesprekken. De gesprekken zijn gericht op het onderzoek naar wie je bent, wat je kunt, wat je wilt, en in hoeverre je huidige baan daarbij aansluit. Je kunt gebruik maken van loopbaantesten op het James platform zoals de Big Five of de LINC (beroepentest). Doordat je met je coach samen stilstaat bij je werk en loopbaan, kun je een volgende keer makkelijker zelf bijsturen. Om de match met je werk goed te houden óf op tijd een stap te zetten.

Aanmelden

Als je je bij James aanmeldt, plant de loopbaancoach een intakegesprek in. De James coaches bij de Nam zijn Janet Knoop en Gerard Wijma. Samen met één van hen bepaal je welke vervolgstappen nodig zijn om die vragen te beantwoorden. Meld je aan via onderstaand aanmeldingsformulier.

De James coaches bij de NAM

Janet Knoop

Ik werk graag met en voor mensen. Kan goed luisteren en vragen verhelderen. Ik heb jaren ervaring in het begeleiden van mensen met hun loopbaanvragen, van de bouw & industrie tot banken. Ik vind het mooi om te zien wanneer mensen opnieuw ontdekken waar zij goed in zijn, wat hen drijft en daardoor nieuwe energie vinden voor een vervolgstap in hun loopbaan. Wil je stilstaan bij jouw werk en uitzoeken welke mogelijkheden er zijn in je huidige functie of in andere functies? Maak een afspraak en dan ontdekken we samen wat er mogelijk is!

 
Gerard Wijma

Ik ben een professionele duizendpoot, vakkundig en creatief in mijn aanpak. Als loopbaancoach begeleid ik mensen uit heel verschillende vakgebieden: bijv. bouw, zorg, onderwijs, techniek, tuinbouw, retail en industrie zoals voeding of de petrochemische industrie. Ik werk van uit jarenlange ervaring met het begeleiden van mensen in hun bewustwordingsproces binnen  eigen organisatie of op de arbeidsmarkt. Ik zie het als een cadeau om samen stil te staan bij wat mensen al doen en hen helpen inzicht te krijgen in hun positie en kansen. Het geeft mij veel voldoening om samen met de kandidaat deze ontdekkingsreis aan te gaan.

Aanmeldingsformulier