Delta Lloyd

Met de loopbaanscan het stuur weer in eigen handen!

Delta Lloyd wil de inzetbaarheid van haar medewerkers graag faciliteren. Daarom stelt zij haar medewerkers in staat om de Loopbaanscan van James (voorheen Adviesbureau Kans) te doen. Met de Loopbaanscan krijg je een duidelijk beeld over de volgende stap die je in jouw loopbaan wilt gaan zetten. Dat kan zijn door jezelf verder te ontwikkelen in je huidige functie dan wel richting een andere functie binnen Delta Lloyd. Maar je krijgt door de loopbaanscan ook een duidelijk idee over wat interessante functies voor jou zouden kunnen zijn buiten Delta Lloyd. Kortom de Loopbaanscan levert je een loopbaanplan op met concrete vervolgstappen en een duidelijke focus op jouw ontwikkeling.

Al vele Delta Lloyd medewerkers gingen je voor.

Als je voor James Loopbaan kiest:

 • word je begeleid door een zeer betrokken en ervaren loopbaancoach (CMI en/of NOLOC gecertificeerd)
 • volg je een programma dat is toegesneden op jouw persoonlijke (werk)situatie
 • bepaal je zelf het tempo en in hoeveel tijd je het programma doorloopt
 • maak je resultaatgerichte afspraken met je loopbaancoach
 • krijg je inzicht in jouw competenties, interesses en functies op de arbeidsmarkt
 • krijg je een concreet en haalbaar advies voor jouw volgende loopbaanstap(pen)
 • maak je een Persoonlijk ActiePlan waar je mee verder kunt

Mogelijke onderwerpen tijdens de loopbaanscan kunnen zijn:

 • Ik wil mijn plezier en inzetbaarheid in mijn huidige functie verhogen
 • Ik wil beter zicht krijgen op mijn competenties
 • Ik wil bepaalde kennis of vaardigheid vergroten
 • Ik wil een andere functie en vraag me af hoe ik dat aanpak
 • Ik zou wel eens willen weten wat mijn positie is op de veranderende arbeidsmarkt

Maar er zijn natuurlijk vele andere onderwerpen mogelijk. Samen met één van onze onafhankelijke loopbaancoaches doe je een kort, maar intensief onderzoek naar jouw eigen loopbaan binnen Delta Lloyd.
Alle persoonlijke gegevens die je voor de Loopbaanscan met ons deelt zijn persoonlijk, blijven jouw eigendom en worden door ons vertrouwelijk behandeld.

De Loopbaanscan van James is een programma, waarbij je een duidelijk beeld krijgt van jouw competenties, motivatie en kansen op de arbeidsmarkt. Bovendien krijg je van een deskundige loopbaancoach concreet advies voor jouw volgende loopbaanstap. Hierna ben je in staat om je persoonlijke loopbaan/actieplan te maken en indien je dat wenst met je leidinggevende te bespreken.

Hoe werkt de Kansscan?

Een persoonlijk kennismakingsgesprek
Je begint met een uitgebreid persoonlijk kennismakingsgesprek met één van onze loopbaancoaches, waarin zaken worden besproken zoals je cv, je loopbaanvragen en je verwachtingen. Tevens geeft je loopbaancoach toelichting over de opdrachten die tijdens de Kansscan worden gemaakt, waaronder een onderzoek naar je interesses, competenties en vaardigheden.

De verdieping
Vervolgens vinden er twee persoonlijke begeleidingsgesprekken plaats. Tijdens deze bijeenkomsten krijg je een helder beeld over je sterkste competenties, je belangrijkste interesses, de arbeidsgebieden waar je het beste past, maar vooral ook over welke functies/rollen het meest geschikt voor je zijn. Samen met je loopbaancoach ben je dan in staat om met een duidelijke focus een persoonlijk loopbaanplan op te stellen. In dit loopbaanplan beschrijf je heel concreet je loopbaandoelen en de manier waarop je deze wilt bereiken.

Vaststelling van het loopbaanplan
Tenslotte wordt tijdens een afrondende vierde bijeenkomst je definitieve loopbaanplan vastgesteld. Daarmee heb je een mooi instrument in handen om, indien je dat wenst, je plan met je leidinggevende te bespreken. Je kunt overigens de loopbaanscan binnen werktijd doen. Om de kwaliteit en de resultaten van de Kansscan zo goed mogelijk samen met je te borgen, neemt je loopbaancoach 2 maanden na afronding van het begeleidingstraject contact met je op.

Een prettig gevoel!
Na afloop van de Kansscan heb je een concreet Persoonlijk ActiePlan. Hiermee kun je duidelijke stappen zetten binnen Delta Lloyd of misschien wel daarbuiten. Je kunt natuurlijk ook de bevestiging krijgen dat je al helemaal op je plek zit. Ook een prettig gevoel! De opbrengst van de loopbaanscan bestaat concreet uit een persoonlijk loopbaanplan met een goed basis cv, een duidelijk persoonsprofiel, een ambitiestatement, een actieplan en de conclusies en aanbevelingen van je loopbaancoach.

Interesse?

Wij staan je graag te woord. Je kunt ons bereiken op telefoonnummer 030-7511900 of per e-mail info@jamesloopbaan.nl De Kansscan vindt plaats op één van de vestigingen van James Loopbaan bij je in de buurt.