Diensten

James biedt een aantal producten en diensten die allemaal gericht zijn op loopbaanontwikkeling. Kiezen is lastig! Wij helpen je dan ook graag in een persoonlijk gesprek met de keuze voor jouw situatie. Om jezelf te kunnen ontwikkelen, zul je goed moeten weten wie je bent, wat je kunt en wat je wilt. Daarbij helpen we je op weg.

Samen kijken wat bij jou past?

STAP-Ontwikkeladvies
STimulering ArbeidsmarktPositie

STAP-Ontwikkeladvies

Heb jij een diploma tot mbo-2 niveau? Of geen diploma? Maak dan kosteloos gebruik van onze hulp om (nog meer) duidelijkheid te krijgen over wie je bent, wat je kunt en wat je echt wilt. Hoe kun je dat het beste aanpakken? Hoe vergroot je jouw kansen? Dit hoef je niet zelf te verzinnen, wij helpen je hierbij! Inschrijven kan tot 1 november 2023.

meer weten

STAP-Ontwikkeladvies 2023

Gratis STAP-Ontwikkeladvies voor jou vanaf NU!

arrow

STAP-budget 2023

Alles over het STAP-budget van de overheid, ook in 2023

arrow

Leerambassadeurs

Een leerambassadeur is een werknemer die collega’s helpt met vragen over leren en persoonlijke ontwikkeling, en een luisterend oor biedt als zij tegen obstakels aanlopen.

arrow

Loopbaanadvies

Loopbaanadvies is er voor iedereen die overweegt een stap in zijn loopbaan te maken en daar hulp bij wil van een professionele loopbaancoach.

arrow

E-coaching

E-coaching is een handige manier om in contact te zijn met je coach, zonder dat je elkaar hoeft te ontmoeten. Op jouw moment en in je eigen vertrouwde omgeving. En toch met dezelfde persoonlijke aandacht.

arrow

Leerrekening – werkgever

De James Leerrekening stelt jouw werknemers in staat om regie te nemen over hun persoonlijke ontwikkeling.

arrow

Leerrekening – werknemer

De James Leerrekening stelt je in staat om, met een eigen budget, op jouw moment en op jouw manier te investeren in je persoonlijke ontwikkeling.

arrow

Workshops

James organiseert workshops die werkenden helpen om loopbaanvaardigheden te ontwikkelen en duurzaam inzetbaar te worden en te blijven.

arrow

Werk naar werk

Intensieve begeleiding voor werkenden die hun baan verliezen en begeleiding nodig hebben bij het vinden van een nieuwe baan.

arrow

JobCrafting

Met JobCrafting maak jij jouw baan zelf mooier. Op basis van een beproefde methode sleutel je aan je baan zodat die beter past bij wat jij kunt en wilt.

arrow

Digitaal loopbaanplatform

LoopbaanCentraal is een gratis platform voor als je zelfstandig aan de slag wilt met je loopbaan.

arrow