Leerrekening – werkgever

De James Leerrekening biedt werkgevers de mogelijkheid om opleidingsbudgetten uit te betalen op naam van hun individuele werknemers en zo te investeren in hun inzetbaarheid.

Wat kun je verwachten?

Van werknemers wordt steeds meer verwacht dat zij zelf investeren in hun eigen ontwikkeling. Tegelijkertijd vormen opleiding en ontwikkeling onmisbaar onderdeel van hun arbeidsvoorwaarden. De James Leerrekening biedt je als werkgever de mogelijkheid om opleidingsbudgetten uit te betalen op naam van je werknemers en zo te investeren in hun inzetbaarheid. De werknemer kan dit budget besteden aan opleiding en ontwikkeling. Elk gestort bedrag mag meerdere jaren onbelast meegenomen worden.

James introduceert hiermee een collectieve maar individueel toepasbare (spaar) regeling voor persoonlijke opleidingsbudgetten en faciliteert een brede toegang tot de opleidingsmarkt.

Meer weten? Download hieronder de flyer over de James Leerrekening. Daarnaast komen we graag een en ander toelichten en de mogelijkheden bespreken. Klik op de interesse button om contact met ons op te nemen.

Werkgever stort geld op een persoonlijke leerrekening van werknemer

Werknemer bepaalt welke opleiding of begeleiding in te zetten

Werknemers kunnen investeren in hun eigen inzetbaarheid

Handen aan het roer van een schip

Flyer James Leerrekening

Download hier de flyer van de James Leerrekening, voor meer informatie.

Flyer James Leerrekening

Meer weten?

Meer diensten voor werkgever