Handen aan het roer van een schip

Leerrekening – werknemer

De James Leerrekening is een persoonlijk ontwikkelbudget dat je kunt besteden aan opleiding, training en loopbaanbegeleiding. Je werkgever stort een bedrag op jouw leerrekening (bijvoorbeeld vanwege een cao-afspraak) waarmee je via de leerrekening catalogus zelf opleidingen kunt aanschaffen.

Wat kun je verwachten?

Bij James vinden wij dat de regie voor leren en ontwikkelen zoveel mogelijk bij werkenden moet liggen. Om je te ontwikkelen is geld nodig. Vaak zijn er potjes beschikbaar vanuit afspraken in een cao. Met een James Leerrekening kun jij zelf bepalen hoe en wanneer jij dat geld besteedt. 

Het werkt als volgt: je werkgever stort geld op jouw leerrekening. Dit geld kun jij besteden aan leren en ontwikkelen zonder tussenkomst van jouw werkgever. Je kunt dus zelf bepalen welke ontwikkelactiviteit je inkoopt. Denk bijvoorbeeld aan cursussen, training, coaching of opleidingen. 

Als je hulp nodig hebt bij het besluiten hoe jij je geld gaat inzetten kun je ook bij James terecht. Download hieronder de flyer over de James Leerrekening. Klik op de interesse button om contact met ons op te nemen.

Werkgever stort geld op jouw persoonlijke leerrekening

Jij bepaalt welke opleiding of begeleiding jij inzet

Met behulp van je budget ontwikkel je jezelf in je loopbaan

Handen aan het roer van een schip

Flyer James Leerrekening

Download hier de flyer van de James Leerrekening, voor meer informatie.

Flyer James Leerrekening

Meer weten?

Meer diensten voor jou