Ontwikkeladvies

In 2022 gaan we weer meer ontwikkeladviezen verzorgen, oftewel 4 uur gratis begeleiding van een van onze loopbaancoaches.

Het Ontwikkeladvies wordt gefinancierd vanuit het overheidsprogramma NL leert door en is dus voor jou gratis. Er zijn slechts een beperkt aantal ontwikkeladviezen die gedaan worden vanuit deze regeling, dus op=op.

Ontwikkeladvies STAP – per 1 april 2022

Is jouw maximaal hoogst afgeronde opleiding mbo-2? Schakel dan kosteloos de hulp in van een loopbaancoach. Maak je zo sterker op de arbeidsmarkt, krijg meer inzicht in jouw kwaliteiten, wensen voor jouw loopbaan en besteding van het STAP (STimulering ArbeidsmarktPositie)-budget. Zo ben je ook aantrekkelijker bij je huidige, of toekomstige werkgever. Er zijn slechts 15.000 Ontwikkeladviezen beschikbaar voor dit jaar, dus wees er snel bij.

Aanmelden is makkelijk, klik hieronder op de paarse knop met ‘Aanmelden Ontwikkeladvies STAP’ en laat daar je gegevens achter. Wij nemen dan snel contact met je op.

Werk je in de schoonmaak, bouw & Infra of in de detailhandel?

Werk jij in de schoonmaak, bouw & infra, of in de detailhandel? Dan kun je bij ons -ongeacht je vooropleiding- in aanmerking komen voor gratis Ontwikkeladvies of begeleiding, omdat er onder meer voor deze sectoren maatwerksubsidie is vrijgemaakt. Klik op de sector waarin jij werkt en meld je aan.

Staat de sector waarin jij werkt er niet bij en kom je niet in aanmerking voor het Ontwikkeladvies STAP?

Neem dan contact met ons op en dan bekijken we samen of er andere mogelijkheden zijn.

Meer informatie hierover

Op deze website vind je actueel nieuws vanuit de Rijksoverheid over NL leert door. Bekijk bijvoorbeeld het filmpje van Daniëlle en Kaj over hun ervaringen met het Ontwikkeladvies.

Stap 1: Meld je aan bij James

Stap 2: Je gaat praktisch aan de slag met je loopbaan, waarbij je leert wat jouw kracht is, wat je belangrijk vindt in je werk en hoe je verder wilt groeien

Stap 3: Je krijgt advies over jouw arbeidsmarktkansen en mogelijke volgende stappen

Neem contact met ons op

Meer diensten voor jou