NL leert door

De coronacrisis maakt leren en ontwikkelen nóg belangrijker. Daarom is het nu een goede tijd om te werken aan je eigen ontwikkeling. Schakel de hulp in van een loopbaancoach en maak je zo sterker op de arbeidsmarkt, krijg meer inzicht in jouw kwaliteiten en wensen voor jouw loopbaan. Zo ben je ook aantrekkelijker bij je huidige, of toekomstige werkgever.

Dit traject wordt gefinancierd vanuit het overheidsprogramma NL leert door en is dus voor jou gratis.


Werk jij in de schoonmaak, bouw & infra, of in de detailhandel? Dan kun je bij ons in aanmerking komen voor gratis ontwikkeladvies of begeleiding, omdat er onder meer voor deze sectoren maatwerksubsidie is vrijgemaakt. Klik op de sector waarin jij werkt en meld je aan.

Werk je in een andere sector en wil je op de hoogte worden gehouden?
Als je het interesseformulier invult, dan informeren wij jou wanneer er nieuwe mogelijkheden van gratis ontwikkeladvies of begeleiding zijn. Wij houden je dan op de hoogte.

Op deze website vind je actueel nieuws vanuit de Rijksoverheid over NL leert door. Bekijk bijvoorbeeld het filmpje van Daniëlle en Kaj over hun ervaringen met het ontwikkeladvies.

Stap 1: Meld je aan bij James

Stap 2: Je gaat praktisch aan de slag met je loopbaan, waarbij je leert wat jouw kracht is, wat je belangrijk vindt in je werk en hoe je verder wilt groeien

Stap 3: Je krijgt advies over jouw arbeidsmarktkansen en mogelijke volgende stappen

Neem contact met ons op

Meer diensten voor jou