NL leert door

Dan kan het fijn zijn om hulp in te schakelen van een loopbaancoach die meedenkt over jouw volgende stap. Onderzoek samen wat jij wilt en kunt en wat je nog wilt leren. Dit traject wordt gefinancierd vanuit het overheidsprogramma NL leert door en is dus voor jou gratis.

Wat kun je verwachten?

Update 1 december 2020; alle plekken voor gratis ontwikkeladvies zijn vergeven. Helaas is er geen plek meer. Als je op de hoogte gehouden wil worden over nieuwe mogelijkheden van gratis ontwikkeladvies of begeleiding, kun je het interesseformulier invullen. Wij houden je dan op de hoogte!
Maak gebruik van het kosteloos ontwikkeladvies. Dit ontwikkeladvies is beschikbaar voor (niet) werkenden, flexwerkers en zelfstandigen vanaf 18 jaar en die nog niet de AOW leeftijd hebben. Het ontwikkeladvies bestaat uit 2-3 gesprekken en een arbeidsmarktscan. We kunnen je ook adviseren over kosteloze online scholing vanuit hetzelfde overheidsprogramma. Op deze website vind je actueel nieuws vanuit de Rijksoverheid over NL leert door. Bekijk bijvoorbeeld het filmpje van Daniƫlle en Kaj over hun ervaringen met het ontwikkeladvies.

Stap 1: Meld je aan bij James

Stap 2: Je gaat praktisch aan de slag met je loopbaan, waarbij je leert wat jouw kracht is, wat je belangrijk vindt in je werk en hoe je verder wilt groeien

Stap 3: Je krijgt advies over jouw arbeidsmarktkansen en mogelijke volgende stappen

Neem contact met ons op

Meer diensten voor jou