Handen aan het roer van een schip

STAP-Ontwikkeladvies 2023

Maak kosteloos gebruik van het STAP-Ontwikkeladvies*. Oftewel een coach die jou helpt met het maken van de juiste keuzes in je werk.

* = beperkt aantal deelnemers mogelijk, dus wees er snel bij!

Een coach. Voor mij?

Er zijn zoveel mogelijkheden om (nog meer) plezier in je werk te krijgen. Mogelijkheden waar je misschien zelf niet zo 1, 2, 3 aan denkt. En dat hoeft echt niet te betekenen dat je iets heel anders gaat doen. Misschien een kleine aanpassing in je huidige werk.

Onze coach helpt je in een paar gesprekken om de juiste keuzes te maken voor nu en misschien ook voor later. De start is een gesprek van ongeveer 30 minuten met jouw coach. Hierin wordt duidelijk wat je van je coach kunt verwachten, maar je coach ook van jou. Nu gaan jullie aan de slag en hebben jullie ongeveer 3 afspraken met elkaar.

Goed te weten: wij hebben geen contact met jouw werkgever.

Voorwaarden

  • Maximaal mbo-2 als opleidingsniveau
  • In bezit van een BSN-nummer
  • Leeftijd tussen de 18 jaar en pensioengerechtigde leeftijd

Kosteloos?

Ja, echt waar. Het STAP-Ontwikkeladvies wordt namelijk betaald vanuit het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid.

Aanmelden

Dit kan tot 1 november 2023. Klik op bovenstaande paarse balk, vul jouw gegevens in.
Het eerste contact is met Leonie. Zij stuurt een formulier om in te vullen, wat we nodig hebben voor de subsidie. Kom je er niet uit wat er ingevuld moet worden of wil je het formulier liever per post met een antwoordenvelop (geen postzegel nodig)? Neem dan contact op en zij helpt jou hierbij.
Hierna ga je aan de slag met jouw loopbaancoach.

Heb je een vraag voordat je je aan wilt melden? Laat hier je gegevens achter dan nemen we contact met je op.

Kom je niet in aanmerking voor dit Ontwikkeladvies?

Kijk bij jouw sector (in het menu bovenaan) of er een mogelijkheid is of neem contact met ons op en dan bekijken we samen welke andere mogelijkheden zijn.

Vragen? Neem contact met ons op

Meer diensten voor jou