Workshops

Onze workshops helpen werknemers meer achter het stuur van hun loopbaan te kruipen. Van een eerste introductie in wat een loopbaan is tot het voorbereiden op een functioneringsgesprek of het in kaart brengen van kwaliteiten en competenties. Workshops kunnen zowel online of offline gefaciliteerd worden.

Wat kun je verwachten?

Zowel bedrijven, sectoren als (groepen) werkenden kunnen bij James terecht voor workshops en training. We bespreken de vraag en ontwikkelen een aanbod op maat. Een greep uit de workshops die James verzorgt:

  • ”De wereld verandert, wat betekent dat voor mijn werk?” Oriënteer je op jouw loopbaan en ontdek wat je kunt doen om daar zelf sturing aan te geven.
  • ”Jouw merk in beeld.” Je verkent jouw sterke kanten en wensen en welke mogelijke beroepen daarbij zouden passen.
  • ”Het talentgesprek voor leidinggevenden.” Je maakt kennis met talentgerichte gespreksvoering en ontdekt hoe je in die gesprekken kunt bijdragen aan de ontwikkeling van je medewerkers.
  • ”JobCrafting.” In een workshop gebaseerd op de mooi werk methode krijg je inzicht in jouw werk en zet je concrete stappen om je werk mooier en passender te maken.
  • ”Loopbaancompetenties.” Diverse trainingen om je loopbaancompetenties te versterken, denk bijvoorbeeld aan (video) solliciteren, een LinkedIN profiel maken, netwerken of de voorbereiding van je functioneringsgesprek.

We verkennen samen de vraag

In goed overleg voeren we de workshop uit

Deelnemers staan weer steviger in hun loopbaan

Neem contact met ons op

Meer weten?

Meer diensten voor werkgever