Workshops

Onze workshops helpen werknemers meer achter het stuur van hun loopbaan te kruipen. Van een eerste introductie in wat een loopbaan is tot het voorbereiden op een functioneringsgesprek of het in kaart brengen van kwaliteiten en competenties. Workshops kunnen zowel online of offline gefaciliteerd worden.

Zowel bedrijven, sectoren als (groepen) werkenden kunnen bij James terecht voor workshops en trainingen. We bespreken de vraag en ontwikkelen een aanbod op maat.

Een greep uit de workshops die James verzorgt:

De wereld verandert, wat betekent dat voor mijn werk?
Oriënteer je op jouw loopbaan en ontdek wat je kunt doen om daar zelf sturing aan te geven.

JobCrafting
In een workshop gebaseerd op de mooi werk methode krijg je inzicht in jouw werk en zet je concrete stappen om je werk mooier en passender te maken. Dit is ook een heel mooie workshop om met collega’s te doen.

Jouw merk in beeld
Je verkent jouw sterke kanten en wensen en welke mogelijke beroepen daarbij zouden passen.

Omgaan met verlies van je baan
Een e-workshop waarin we aandacht besteden aan dit verlies. We staan er bewust bij stil, geven inzicht in het proces van verandering en hebben tips om er goed doorheen te komen. Je leert te kijken naar het hier en nu, om erover te praten en om vanuit de oude baan kijken naar de toekomst.

Het talentgesprek voor leidinggevenden
Je maakt kennis met talentgerichte gespreksvoering en ontdekt hoe je in die gesprekken kunt bijdragen aan de ontwikkeling van je medewerkers.

Loopbaancompetenties
Diverse trainingen om je loopbaancompetenties te versterken, denk bijvoorbeeld aan (video)solliciteren, een LinkedIn profiel maken, netwerken of de voorbereiding van je functioneringsgesprek.

We verkennen samen de vraag

In goed overleg voeren we de workshop uit

Deelnemers staan weer steviger in hun loopbaan

Neem contact met ons op

Meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Meer diensten voor jou