LoopbaanCentraal

Het is belangrijk om te ontdekken wat bij jou past. Wij helpen je daar graag bij. Waar word jij blij van? Hoe groot is de kans dat je een nieuwe baan vindt?

Hoe werkt het?

LoopbaanCentraal is de plek waar je digitaal aan je loopbaan kunt werken. Je kunt onderzoeken waar je goed in bent en wat je zoekt in werk. En hoe je in actie komt, om ervoor te zorgen dat de match met je werk beter wordt. Als je een (gratis) account hebt aangemaakt, kun je testuitslagen opslaan, een digitale cv aanmaken, en krijg je toegang tot vragenlijsten en opdrachten.

Op LoopbaanCentraal bepaal je zelf wat je vandaag wilt doen. Meer te weten komen over je kwaliteiten of competenties? Dat kan met de vragenlijsten en opdrachten onder het kopje ‘meer leren over jezelf’. Op zoek naar beroepen of opleidingen, of weten welk werk bij je past? Kies dan voor de route ‘meer leren over je mogelijkheden’. En wil je vervolgens aan de slag? Nieuwe loopbaandoelen stellen of solliciteren naar een nieuwe baan? Kies voor ‘overgaan tot actie’.

 

 

Voor wie?

LoopbaanCentraal is er voor alle werkenden, en kost niets. Pas als je kiest voor uitgebreidere testen of voor persoonlijke begeleiding van coaches, zijn daar kosten aan verbonden. Sectoren en bedrijven kunnen het loopbaanplatform op maat laten maken, om ‘hun’ werknemers te stimuleren en faciliteren over hun loopbaan na te denken. Achter een login kunnen ze dan extra diensten afkopen en aanbieden.

Meer informatie

Bezoek www.loopbaancentraal.nl of neem met vragen contact op met ons.

Jochem van Lunteren
Handige links

bekijk alle loopbaandiensten