E-coaching

E-coaching is er voor als je vragen hebt over je loopbaan of je huidige werk bij je past en wat je volgende stap kan zijn. Zonder reistijd, files en op het moment dat jou het beste past.

Hoe werkt het?

Je wordt persoonlijk en digitaal gecoacht door een loopbaancoach. Je ontvangt daarvoor toegang tot het digitale loopbaanplatform. Je loopbaancoach helpt je bij het beantwoorden van vragen over je huidige werk, de stappen die je kunt zetten en bijvoorbeeld het vinden van een nieuwe baan. Samen kijken jullie welke vragenlijsten of tests je wilt maken in het digitale loopbaanportaal om meer zicht te krijgen op je kwaliteiten en je kansen en mogelijkheden in de toekomst.

Alle contactmomenten verlopen via de mail, en indien nodig telefoon of skype. Daar maak je afspraken over met je coach. Zonder reistijd, files en op het moment dat jou het beste past.

Voor wie?

E-coaching is passend wanneer je vragen hebt over je loopbaan, over of je huidige werk bij je past en wat je volgende stap kan zijn. Bij e-coaching is het belangrijk dat je goed overweg kunt met e-mail en in staat bent je gedachten en plannen via berichten met de coach te delen.

Resultaat

Het traject zorgt ervoor dat je beter weet wat jouw kracht is, wat je belangrijk vindt in je werk en hoe je verder wilt. Door middel van een actieplan zet je concrete stappen, gericht op de verandering die jij wilt realiseren, en krijg je daarin feedback van de loopbaancoach.

Meer informatie

Wil je meer weten over e-coaching? Neem contact met ons op.

Janet Knoop

bekijk alle loopbaandiensten