James Leerrekening - Werkgever

De James Leerrekening biedt werkgevers de mogelijkheid om opleidingsbudgetten vrij van loonbelasting uit te betalen op naam van hun individuele werknemers en zo fiscaal voordelig te investeren in hun inzetbaarheid. Ben je benieuwd of de James Leerrekening ook iets is voor de werknemers binnen het bedrijf, mail of bel ons gerust.

Hoe werkt het?

Van werknemers wordt verwacht dat zij zelf meer investeren in hun eigen ontwikkeling. Tegelijkertijd vormen opleiding en ontwikkeling wezenlijke onderdelen van de arbeidsvoorwaarden. De James Leerrekening biedt werkgevers de mogelijkheid om opleidingsbudgetten vrij van loonbelasting uit te betalen op naam van hun individuele werknemers en zo te investeren in hun inzetbaarheid. De werknemer kan dit budget vrij van loonbelasting besteden aan opleiding en ontwikkeling. Elk gestort bedrag mag maximaal 5 jaar onbelast meegenomen worden.

James introduceert hiermee een collectieve maar individueel toepasbare (spaar) regeling voor persoonlijke opleidingsbudgetten en faciliteert een brede toegang tot de opleidingsmarkt.

Interesse?

Meer weten? Wij komen graag een en ander toelichten en de mogelijkheden bespreken. Bel ons op 030-7511900 of mail ons op info@jamesloopbaan.nl en vraag naar de mogelijkheden!

Meer informatie

Heb je vragen over de James Leerrekening? Neem contact met ons op.

Harriët Kroon

bekijk alle loopbaandiensten