James Leerrekening - Werknemer

De James Leerrekening is een persoonlijk ontwikkelbudget dat je kunt besteden aan opleiding, training en loopbaanbegeleiding. Over dit budget hoef je geen belasting te betalen. Je werkgever stort een bedrag (bijvoorbeeld uit een cao-afspraak) en als het nodig is kun je zelf mee betalen aan je opleiding. Ben je benieuwd of de James Leerrekening ook iets voor jou is, mail of bel ons gerust.

Hoe werkt het?

De arbeidsmarkt is enorm in beweging; werk verdwijnt, er ontstaan nieuwe banen en vakgebieden. Robotisering en automatisering nemen toe. Om inzetbaar te blijven is het belangrijk om mee te groeien met deze ontwikkelingen. Dat vraagt wat van werkenden op de arbeidsmarkt. Het vraagt om nieuw vakmanschap, andere communicatie en flexibiliteit. De werknemer moet zich dus blijven ontwikkelen.

De James Leerrekening is een persoonlijk ontwikkelbudget dat je kunt besteden aan opleiding, training en loopbaanbegeleiding. Over dit budget hoef je geen belasting te betalen. Je werkgever kan het budget vullen en je kunt er zelf ook in sparen.

Vragen?

Wil je meer weten over de James Leerrekening? Misschien weet je niet goed welke opleiding je wilt doen of wil je graag met iemand praten over welke richting je op wilt in je werk, ook daarvoor kun je terecht bij James! Bel ons op 030-7511900 of mail ons met jouw vragen, wij helpen je graag!

Meer informatie

Heb je vragen over de James Leerrekening? Neem contact met ons op!

Harriët Kroon

bekijk alle loopbaandiensten