Ontwikkeladvies voor 45-plussers

Hoe ziet jouw baan er over 10 jaar uit? De arbeidsmarkt verandert snel en jij ook. Het kan goed zijn om na te denken over de toekomst van jouw baan.

Hoe werkt het?

Het kan goed zijn om na te denken over de toekomst van jouw baan en je persoonlijke ontwikkeling. Het ontwikkeladvies geeft je inzicht in je huidige werk, je kwaliteiten en je mogelijkheden. Het traject bestaat uit 2 gesprekken met een loopbaancoach. Omdat het ontwikkeladvies voorkomt uit een subsidieregeling vanuit het Ministerie van Sociale Zaken & Werkgelegenheid kost het jou niets.

Voor wie?

Werknemers of zelfstandige zonder personeel die 45 jaar of ouder zijn en gemiddeld minimaal 12 uur per week werkzaam zijn.

Als je al werkloos bent, je werk door ziekte niet kan doen of als je gebruik kunt maken van een ontslag/reorganisatie regeling, kun je geen gebruik maken van de regeling.

Resultaat

Het ontwikkeladvies zorgt ervoor dat je:

  • beter weet wat jouw kracht is, wat je belangrijk vindt in je werk en hoe je verder wilt,
  • een op maat gemaakt advies hebt met een bruikbaar actieplan

Bekijk eens de filmpjes op Hoe werkt Nederland van het Ministerie van SZW waarin een aantal mensen vertellen over hun ervaringen met het ontwikkeladvies en wat het hen opleverde.

Kosten

Aan een ontwikkeladvies zijn geen kosten verbonden als je onder de doelgroep valt waarvoor de subsidie bedoeld is. Zie hiervoor Voor wie op deze pagina.

Brochure

Bekijk hier de Folder Werkenden Ontwikkeladvies voor meer informatie óf maak direct een afspraak voor een telefonische kennismaking. Je kunt je ook aanmelden via onderstaand formulier.


Ik voldoe aan de voorwaarden: 45+ jaar, minimaal 12-uur per week werkzaam, niet ziek, er is geen ontslag/reorganisatie regeling van kracht.
Ik ga akkoord met de privacyverklaring van James BV.

Meer informatie

Heb je vragen over het ontwikkeladvies voor 45-plussers? Neem contact met ons op.

Janet Knoop

bekijk alle loopbaandiensten