Ontwikkeladvies voor 45-plussers

Hoe ziet jouw baan er over 10 jaar uit? De arbeidsmarkt verandert snel. Het is goed om daarom na te denken over de toekomst in jouw beroep en je persoonlijke ontwikkeling.

Hoe werkt het?

Het Ontwikkeladvies komt voort uit een subsidieregeling vanuit het Ministerie van Sociale Zaken & Werkgelegenheid. Het geeft je inzicht in het toekomstperspectief van je huidige werk, in je competenties en je loopbaanmogelijkheden. Het traject bestaat uit 2 tot 3 gesprekken met een loopbaancoach.

Voor wie?

Werknemers of zelfstandige zonder personeel die 45 jaar of ouder zijn en gemiddeld minimaal 12 uur per week werkzaam zijn. Ook 45-plus werknemers die geen beroep kunnen doen op een regeling van de werkgever bij een reorganisatie, kunnen gebruik maken van het ontwikkeladvies.

Als je al werkloos bent, je werk door ziekte niet kan doen of als je gebruik kunt maken van een ontslag/reorganisatie regeling, kun je geen gebruik maken van de regeling.

Resultaat

Het ontwikkeladvies zorgt ervoor dat je:

  • beter weet wat jouw kracht is, wat je belangrijk vindt in je werk en hoe je verder wilt,
  • een op maat gemaakt advies hebt met een bruikbaar actieplan

Kosten

Aan een ontwikkeladvies zijn geen kosten verbonden als je onder de doelgroep valt waarvoor de subsidie bedoeld is. Zie hiervoor Voor wie op deze pagina.

Brochure

Bekijk hier de Folder Werkenden Ontwikkeladvies voor meer informatie óf maak direct een afspraak voor een telefonische kennismaking. Je kunt je ook aanmelden via onderstaand formulier.


Ik voldoe aan de voorwaarden: 45+ jaar, minimaal 12-uur per week werkzaam, niet ziek, er is geen ontslag/reorganisatie regeling van kracht.

Ik ga akkoord met de privacyverklaring van James BV.

Meer informatie

Heb je vragen over je het ontwikkeladvies voor 45-plussers? Neem contact met ons op.

Janet Knoop

bekijk alle loopbaandiensten