Onze coaches in de bouw

Schermafbeelding 2016-09-04 om 20.35.36

Janet Knoop – Regio Noord

Ik werk graag met en voor mensen. Kan goed luisteren en vragen verhelderen. Denk niet in moeilijkheden, maar in oplossingen. Ik heb veel ervaring in het begeleiden van mensen met hun loopbaanvragen, ook in de bouw & infra. Ik vind het mooi om te zien wanneer mensen opnieuw ontdekken waar zij goed in zijn, wat hen drijft en daardoor nieuwe energie vinden voor een vervolgstap in hun loopbaan. Wil jij stilstaan bij jouw werk en uitzoeken welke mogelijkheden er zijn in je huidige functie of in andere functies? Maak een afspraak en dan ontdekken we samen wat er mogelijk is! Het traject is maatwerk en zal bestaan uit gesprekken en oefeningen.

 

frank

Frank Kuijper – Regio Zuid-West

Met ruim 30 jaar ervaring in de bouw & infra heb ik de laatste 10 jaar gewerkt als loopbaanadviseur voor deze sector, vanuit een eigen adviescentrum. Veel werknemers zijn bij mij aan tafel geweest voor loopbaanvragen met verschillende achtergronden: ambitie, preventie of arbeidsongeschiktheid. Ik probeer het maximale te halen uit mensen. Dat doe ik natuurlijk niet, dat doe je uiteindelijk zelf. Het is een proces waarin je jezelf leert kennen. Je krijgt inzicht in wat bij je past en wat niet. En de kansen en mogelijkheden die er voor je zijn. Op basis daarvan maken we duurzame stappen richting een andere functie of richting een andere invulling binnen je eigen werk. Dus wacht niet en maak een afspraak! Je bent van harte welkom!

Paul Vissers – Regio Zuid Brabant

Elk mens heeft zijn of haar unieke verhaal, achtergrond en loopbaan. Het vormgeven van je eigen loopbaan vergt best wat in deze tijd. Waar doe je goed aan? Hoeveel kennis en ervaring heb je eigenlijk nodig? Wat houd je tegen om een heel andere stap te zetten? Zomaar een paar vragen die langs kunnen komen in een loopbaantraject.
Met wilskracht, doorzettingsvermogen en discipline kun je vaak meer bereiken dan je van te voren had kunnen bedenken. Helder krijgen waar je zelf voor wilt staan en daardoor je zelfkennis vergroten helpt je bij het nemen van een volgende stap in je loopbaan. Je blijven ontwikkelen draagt ertoe bij dat je plezier blijft hebben in je werk. Als loopbaancoach houd ik je een spiegel voor waarin jezelf uiteindelijk de keuzes kunt maken. Al meer dan 20 jaar werkzaam op het snijvlak van arbeidsmobiliteit/ loopbaanontwikkeling en onderwijs & opleiding in allerlei sectoren.

Gerda Fellinger – Regio Midden en Oost

Mensen in beweging krijgen, dat is wat mij al jarenlang inspireert. Mijn overtuiging is dat blijven sleutelen aan je loopbaan voor iedere werknemer belangrijk is. Hoe aantrekkelijk ben jij voor de huidige arbeidsmarkt? Hoe zorg je er voor dat je fit, vitaal en met plezier je werk kunt blijven doen? Met enthousiasme, humor, creativiteit en inlevingsvermogen begeleid ik mensen op concrete en resultaatgerichte wijze met uiteenlopende loopbaanvragen. Ik heb werkervaring in diverse sectoren en begeleid zowel lager- als hoger opgeleiden. Nieuwsgierig hoe jij kunt sleutelen aan jouw loopbaan? Maak een afspraak, ik ontmoet je graag!

ineke

Ineke Simons – Regio Limburg

In mijn ervaringen met loopbaancoaching in de bouw- en infrasector word ik vooral positief verrast door de motivatie en de levendigheid binnen de branche. Soms door ambitie gedreven, soms door noodzaak. Jij als persoon en jouw persoonlijke ontwikkeling zijn leidend in de professionele ondersteuning die ik kan bieden. Als loopbaancoach help ik je vraag te vertalen naar leerdoelen, inzicht en een koers zodat je jouw ambities kunt realiseren. En met je  eigen waarde en kracht plezierig kunt functioneren binnen dan wel buiten de branche, nu en in de toekomst. Laten we samen de uitdaging aangaan!

Frans Seelen – Regio Oost

Mijn passie ligt in het helpen van mensen die om welke reden dan ook vast zijn gelopen ergens in hun loopbaan. Vaak is er meer mogelijk dan je denkt. Trajecten van het begin tot het eind begeleiden vraagt van mij verschillende vaardigheden en zorgt voor veel afwisseling. Dat maakt voor mij het werk leuk. Je werk leuk vinden is één van de belangrijkste ingrediënten voor succes! Ik vind het belangrijk om naar jou te luisteren en kies dan ook voor een persoonlijke individuele aanpak, waarbij ik de rust en ruimte creëer om je zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Jolanda_snoek

Jolanda Snoek – Regio Noord-West

Ik geloof in de mogelijkheden en talenten van mensen en dat is ook mijn insteek als loopbaanadviseur. De mooiste momenten in een gesprek zijn de inzichten die mensen krijgen, waardoor ze weer mogelijkheden zien en vooruit kunnen. De glinstering in hun ogen als ze over iets praten waar ze enthousiast over zijn. Ik ben respectvol, geduldig, ik zoek aansluiting, ben betrokken, luister zonder een oordeel te vellen, eerlijk, enthousiast, resultaat- en doelgericht. Ik heb veel ervaring met de begeleiding van werknemers in de bouw & infra.

Magda_van_Zelderen

Magda van Zelderen – Regio Midden

Mensen & hun werk vormt al bijna twintig jaar mijn focus als coach, loopbaanadviseur en trainer; hoe mensen functioneren in hun werk, hoe zij carrière-stappen maken, hoe zij kunnen omgaan met vrijwillige of noodzakelijke veranderingen en vernieuwde functie-eisen. Ik vind het bijzonder boeiend om het proces van professionele ontwikkeling van de mensen en organisaties die ik begeleid en train te faciliteren en verder te helpen. Daartoe zet ik graag mijn analytisch en probleemoplossend vermogen in. Ik ben in staat om situaties vanuit onverwachte invalshoeken te benaderen en er zodoende nieuw licht op te werpen en de mensen met wie ik werk uit te nodigen hetzelfde te doen zodat zij nieuwe perspectieven zien. Professionele groei, daar zet ik mij graag voor in.

Jaap Baalbergen – Regio Noord

Het is belangrijk dat je op een goede manier ondersteund wordt in je professionele en persoonlijke ontwikkeling. Zo blijf je gemotiveerd en kun je adequaat omgaan met tegenslagen en veranderingen. Wil je stappen zetten in je loopbaan? Als ervaren loopbaanadviseur help ik je graag talenten en wensen in beeld te brengen en te vertalen naar mogelijkheden en kansen om je te ontwikkelen en met plezier je werk te doen.

Christa van Werkum – Regio Midden

Mijn passie is anderen helpen om krachtiger, effectiever en gelukkiger te worden. Ik help je om meer inzicht te krijgen in werk- en loopbaanvraagstukken, keuzes te maken over wat er qua werk echt toe doet en concrete stappen te zetten om je situatie waar nodig te verbeteren. Mijn ruime werkervaring in de technische sector zet ik daar graag bij in.

Nancy de Meij – Algemene vragen