Loopbaanscan NAM

Met welke vragen kun je bij ons terecht?

Werk je bij de NAM en heb je vragen over je werk en loopbaan? Dan kun je je aanmelden voor een loopbaanscan bij James. We helpen je graag verder! Met vragen als:

  • Hoe zet ik mijn talenten beter in?
  • Hoe houd ik plezier in mijn werk?
  • Hoe pak ik het aan als ik een andere functie wil?
  • Hoe kan ik investeren in mijn inzetbaarheid?

Doel loopbaanscan

Een loopbaanscan is een kort loopbaantraject met een intake en 2 loopbaangesprekken. De gesprekken zijn gericht op het onderzoek naar wie je bent, wat je kunt, wat je wilt, en in hoeverre je huidige baan daarbij aansluit. Je kunt gebruik maken van loopbaantesten op het loopbaanplatform van James, LoopbaanCentraal. Doordat je met je coach samen stilstaat bij je werk en loopbaan, kun je een volgende keer makkelijker zelf bijsturen. Om de match met je werk goed te houden óf op tijd een stap te zetten.

Aanmelden

Als je je bij James aanmeldt, plant de loopbaancoach een intakegesprek in. De James coaches bij de NAM zijn Janet Knoop en Jaap Baalbergen. Samen met één van hen bepaal je welke vervolgstappen nodig zijn om die vragen te beantwoorden. Meld je aan via onderstaand aanmeldingsformulier.

De James coaches bij de NAM

Janet Knoop

Ik werk graag met en voor mensen. Kan goed luisteren en vragen verhelderen. Ik heb jaren ervaring in het begeleiden van mensen met hun loopbaanvragen, van de bouw & industrie tot banken. Ik vind het mooi om te zien wanneer mensen opnieuw ontdekken waar zij goed in zijn, wat hen drijft en daardoor nieuwe energie vinden voor een vervolgstap in hun loopbaan. Wil je stilstaan bij jouw werk en uitzoeken welke mogelijkheden er zijn in je huidige functie of in andere functies? Maak een afspraak en dan ontdekken we samen wat er mogelijk is!

    Jaap Baalbergen

Het is belangrijk dat je op een goede manier ondersteund wordt in je professionele en persoonlijke ontwikkeling. Zo blijf je gemotiveerd en kun je adequaat omgaan met tegenslagen en veranderingen. Als ervaren loopbaanadviseur help ik je graag talenten en wensen in beeld te brengen en te vertalen naar mogelijkheden en kansen om je te ontwikkelen en met plezier je werk te doen.

Aanmeldingsformulier


Voorkeur plaats coaching:

Ik ga akkoord met de privacyverklaring van James BV.