Loopbaan in de kappersbranche

Belangrijk om te blijven werken aan je loopbaan, aan je ontwikkeling en aan je toekomst. Ook voor werkgevers ligt hier een belang. Gelukkig sta je niet alleen. De loopbaancoaches van James kunnen je bij staan bij loopbaanvragen, zoals:
• Hoe kan ik mijn plezier en inzetbaarheid in mijn huidige functie verhogen?
• Hoe krijg ik beter zicht op mijn competenties?
• Hoe kan ik bepaalde kennis of vaardigheid vergroten?
• Hoe pak ik het aan als ik een andere functie wil?
• Wat is mijn positie op de veranderende arbeidsmarkt?
• Hoe kan ik mijn aantrekkelijkheid voor de arbeidsmarkt vergroten?

Maar er zijn natuurlijk meer onderwerpen waar je met een loopbaancoach van James over kunt praten.

Het aanbod voor medewerkers in de kappersbranche

Start hier de Digitale Loopbaanscan Kappers en krijg binnen 5 minuten meer inzicht in jouw vitaliteit op de werkvloer.

De Digitale loopbaanscan Kappers geeft inzicht in jouw vitaliteit op de werkvloer. Ben je fit, tevreden en ervaar je werkplezier? Ook wordt duidelijk of je toe bent aan groei, opleidingen en (andere) uitdagingen. Je krijgt tips op welke manier je je huidige functie langer kunt volhouden. De uitkomsten van de scan worden alleen met jou gedeeld. Jij ontvangt direct als je klaar bent de uitslag. Een meer compleet rapport ontvang je, als je dat wilt, per e-mail.

Als je wilt kun je het rapport bespreken met één van de loopbaancoaches van James. Je kunt je dan aanmelden voor een kosteloos loopbaanadviestraject via het project Youfit@retail. Dit project wordt gefinancierd door Stichting Detailhandel Fonds.

Wat kun je van ons verwachten?

Je kunt van ons verwachten dat we deskundig, betrokken en praktisch aan de slag gaan en dat we de vertrouwelijkheid van elk gesprek respecteren. Verder heb je op het portaal direct toegang tot informatie over werk en loopbaan, diverse test en tools ten behoeve van je ontwikkeling, informatie over opleidingen en beroepen en vacatures, etc.

Aanmelden

Als je in contact wil komen met een loopbaancoach bij jou in de buurt of voor e-coaching, kun je je aanmelden op het portaal van Youfit@retail.

Meer informatie

Heb je vragen? Bel ons op 030-7511900 of mail ons.

Gerda Fellinger
Organisaties in de sector
Handige links