Loopbaan in de kartonnage

Als werkende is het goed om te werken aan je loopbaan, aan je ontwikkeling en aan je toekomst. Ook voor werkgevers ligt hier een belang. Gelukkig sta je niet alleen.

Uniek aanbod voor medewerkers in de kartonnagesector

Krijg binnen 5 minuten meer inzicht in jouw werkbeleving op dit moment.

De Loopbaancheck Kartonnage geeft inzicht in jouw werkbeleving. Ben je fit, tevreden en ervaar je werkplezier? Ook wordt duidelijk of je toe bent aan groei, opleidingen en (andere) uitdagingen. Je krijgt tips op welke manier je je huidige functie langer kunt volhouden.  Jij ontvangt direct als je klaar bent de uitslag.

Programma Vitaal Verder!

Binnen het programma ‘Vitaal verder!’ van de Stichting Fonds Collectieve Belangen Kartonnage- en Flexibele Verpakkingenbedrijf (FCB) kun je als medewerker in de sector bijvoorbeeld een Loopbaan APK aanvragen en aan de slag met loopbaanvragen. Ook kunnen er loopbaanworkshops voor bedrijven aangevraagd worden.

Bekijk het filmpje hierboven wat de Loopbaan APK voor je kan betekenen.

De FCB staat voor een sterke en gezonde sector en ondersteunt de medewerkers en alle bedrijven in deze sector om gezond en met plezier te kunnen blijven werken en te kunnen blijven ontwikkelen.

Loopbaanadvies cao

In de cao staat de afspraak dat als je vragen hebt over je loopbaan, je loopbaanadvies kunt aanvragen bij een extern loopbaanbureau. Je kunt hiervoor terecht bij James.

Met welke vragen kun je bij ons terecht?

  • Hoe krijg ik meer plezier in mijn werk en hoe verhoog ik mijn inzetbaarheid?
  • Hoe krijg ik beter zicht op mijn talenten?
  • Hoe kan ik bepaalde kennis of vaardigheid verder ontwikkelen?
  • Hoe pak ik het aan als ik een andere functie wil?
  • Wat is mijn positie op de veranderende arbeidsmark

Maar er zijn natuurlijk meer onderwerpen waar je met een loopbaancoach over kunt praten.

Wat kun je van ons verwachten?

Na je aanvraag via FCB, neemt de loopbaancoach in jouw regio contact met je op voor een telefonische afspraak. Tijdens dit gesprek brengen we samen met jou je loopbaanvraag in kaart. In overleg bespreken we dan de aanpak. Die kan bestaan uit testen, opdrachten en een nader te bepalen aantal persoonlijke gesprekken bij jou in de buurt. Van ons kun je verwachten dat we deskundig, betrokken en praktisch aan de slag gaan, dat we de sector goed kennen en dat we de vertrouwelijkheid van elk gesprek respecteren.

Aanmelden

Neem contact op met James via info@jamesloopbaan.nl of bel 030-7511900.

 

Meer informatie

Heb je vragen? Bel ons op 030-7511900 of mail ons.

Harriët Kroon
Organisaties in de sector
Handige links