Loopbaan in de kartonnage

Als werkende is het goed om te werken aan je loopbaan, aan je ontwikkeling en aan je toekomst. Ook voor werkgevers ligt hier een belang. Gelukkig sta je niet alleen.

Uniek aanbod voor medewerkers in de kartonnagesector

Krijg binnen 5 minuten meer inzicht in jouw werkbeleving op dit moment.

De Loopbaancheck Kartonnage geeft inzicht in jouw werkbeleving. Ben je fit, tevreden en ervaar je werkplezier? Ook wordt duidelijk of je toe bent aan groei, opleidingen en (andere) uitdagingen. Je krijgt tips op welke manier je je huidige functie langer kunt volhouden. De uitkomsten van de check worden alleen met jou gedeeld. Jij ontvangt direct als je klaar bent de uitslag. Een meer compleet rapport ontvang je, als je dat wilt, per e-mail.

Als je nog meer vragen hebt naar aanleiding van het rapport of de check neem dan gerust contact op met James. Kijk voor meer informatie ook op de site van FCB.

Programma Vitaal Verder!

Met het programma ‘Vitaal verder!’ van De Stichting Fonds Collectieve Belangen Kartonnage- en Flexibele Verpakkingenbedrijf (FCB) voert James een aantal loopbaandiensten uit voor jullie en voor jullie bedrijf. We verzorgen workshop Regie over je eigen loopbaan, Hoe voer ik een ontwikkelgesprek met mijn leidinggevende en de workshop Zet je ervaring om in succes voor 45+ medewerkers. Ook verzorgen we voor alle geïnteresseerde medewerkers de Loopbaan APK.

De FCB staat voor een sterke en gezonde sector en ondersteunt de medewerkers en alle bedrijven in deze sector om gezond en met plezier te kunnen blijven werken en te kunnen blijven ontwikkelen.

Mede door ESF-gelden kunnen deze diensten voor de medewerkers gratis worden aangeboden. Grijp dus je kans om stil te staan bij je eigen werk en loopbaan.

Loopbaan APK

Medewerkers kunnen via het programma Vitaal Verder! zich aanmelden voor de Loopbaan APK.

Bekijk het filmpje hierboven wat de Loopbaan APK voor je kan betekenen.

Met welke vragen kun je bij ons terecht?

  • Hoe krijg ik meer plezier in mijn werk en hoe verhoog ik mijn inzetbaarheid?
  • Hoe krijg ik beter zicht op mijn talenten?
  • Hoe kan ik bepaalde kennis of vaardigheid verder ontwikkelen?
  • Hoe pak ik het aan als ik een andere functie wil?
  • Wat is mijn positie op de veranderende arbeidsmark

Maar er zijn natuurlijk meer onderwerpen waar je met een loopbaancoach over kunt praten.

Wat kun je van ons verwachten?

Na de aanvraag van de gratis Loopbaan APK via FCB, neemt de loopbaancoach in jouw regio contact met je op voor een telefonische afspraak. Tijdens dit gesprek brengen we samen met jou je loopbaanvraag in kaart. In overleg bespreken we dan de aanpak. Die kan bestaan uit testen, opdrachten en 2 persoonlijke gesprekken bij jou in de buurt. Van ons kun je verwachten dat we deskundig, betrokken en praktisch aan de slag gaan, dat we de sector goed kennen en dat we de vertrouwelijkheid van elk gesprek respecteren.

Aanmelden

Je kunt je aanmelden op de website van FCB voor de gratis Loopbaan APK bij James.

 

Meer informatie

Heb je vragen? Bel ons op 030-7511900 of mail ons.

Pascale Wismans
Organisaties in de sector
Handige links