Loopbaan bij de overheid

Om mee te gaan met de ontwikkelingen is het belangrijk te werken aan jouw inzetbaarheid. We denken graag met je mee over de vragen waar jij tegen aanloopt in je werk.

Gratis ontwikkeladvies voor 45-plussers

Hoe werkt het?

Het kan goed zijn om na te denken over de toekomst van jouw baan en je persoonlijke ontwikkeling. Het ontwikkeladvies geeft je inzicht in je huidige werk, je kwaliteiten en je mogelijkheden. Het traject bestaat uit 2 gesprekken met een loopbaancoach. Omdat het ontwikkeladvies voorkomt uit een subsidieregeling vanuit het Ministerie van Sociale Zaken & Werkgelegenheid kost het jou niets.

Voor wie?

Werknemers of zelfstandige zonder personeel die 45 jaar of ouder zijn en gemiddeld minimaal 12 uur per week werkzaam zijn.

Als je al werkloos bent, je werk door ziekte niet kan doen of als je gebruik kunt maken van een ontslag/reorganisatie regeling, kun je geen gebruik maken van de regeling.

Resultaat

Het ontwikkeladvies zorgt ervoor dat je:

  • beter weet wat jouw kracht is, wat je belangrijk vindt in je werk en hoe je verder wilt,
  • een op maat gemaakt advies hebt met een bruikbaar actieplan

Bekijk eens de filmpjes op de website Hoe werkt Nederland van het Ministerie van SZW waarin Jaap (BOA bij de gemeente) en Monique (werkzaam bij een cateraar) vertellen wat ontwikkeladvies hen opleverde.

Kosten

Aan een ontwikkeladvies zijn geen kosten verbonden als je onder de doelgroep valt waarvoor de subsidie bedoeld is. Zie hiervoor Voor wie op deze pagina.

Brochure

Bekijk hier de Brochure Werkenden Ontwikkeladvies voor 45-plussers voor meer informatie óf meld je direct aan voor een ontwikkeladvies door onderstaand formulier in te vullen. Na aanmelding ontvang je een bevestiging van je aanmelding via de mail.


Ik voldoe aan de voorwaarden: 45+ jaar, minimaal 12-uur per week werkzaam, niet ziek, er is geen ontslag/reorganisatie regeling van kracht.
Ik ga akkoord met de privacyverklaring van James BV.

Meer informatie

Heb je vragen over je het ontwikkeladvies voor 45-plussers of je loopbaan bij de overheid? Neem contact met ons op.

Janet Knoop
Organisaties in de sector