Jouw sector

Staat jouw sector niet in de lijst? We zijn ook actief in andere sectoren zoals omroepen, beveiliging, woningcorporaties, de reisbranche, uitvaart, voeding en land- en tuinbouw.

En als er in jouw sector of bedrijf nog weinig loopbaanondersteuning wordt aangeboden, dan zoeken we graag met je uit hoe we daar verandering in kunnen brengen. Dus bel of mail ons gerust met jouw loopbaanvragen.

Gratis ontwikkeladvies voor 45-plussers

Om mee te gaan met de ontwikkelingen is het belangrijk te werken aan jouw inzetbaarheid. We denken graag met je mee over de vragen waar jij tegen aanloopt in je werk.

Hoe werkt het?

Het Ontwikkeladvies komt voort uit een subsidieregeling vanuit het Ministerie van Sociale Zaken & Werkgelegenheid. Het geeft je inzicht in het toekomstperspectief van je huidige werk, in je competenties en je loopbaanmogelijkheden. Het traject bestaat uit 2 tot 3 gesprekken met een loopbaancoach.

Voor wie?

Werknemers of zelfstandige zonder personeel die 45 jaar of ouder zijn en gemiddeld minimaal 12 uur per week werkzaam zijn. Ook 45-plus werknemers die geen beroep kunnen doen op een regeling van de werkgever bij een reorganisatie, kunnen gebruik maken van het ontwikkeladvies.

Als je al werkloos bent, je werk door ziekte niet kan doen of als je gebruik kunt maken van een ontslag/reorganisatie regeling, kun je geen gebruik maken van de regeling.

Resultaat

Het ontwikkeladvies zorgt ervoor dat je:

  • beter weet wat jouw kracht is, wat je belangrijk vindt in je werk en hoe je verder wilt,
  • een op maat gemaakt advies hebt met een bruikbaar actieplan

Kosten

Aan een ontwikkeladvies zijn geen kosten verbonden als je onder de doelgroep valt waarvoor de subsidie bedoeld is. Zie hiervoor Voor wie op deze pagina.

Brochure

Bekijk hier de Brochure Werkenden Ontwikkeladvies voor 45-plussers voor meer informatie óf meld je direct aan voor een ontwikkeladvies door onderstaand formulier in te vullen. Na aanmelding ontvang je een bevestiging van je aanmelding via de mail.


Ik voldoe aan de voorwaarden: 45+ jaar, minimaal 12-uur per week werkzaam, niet ziek, er is geen ontslag/reorganisatie regeling van kracht.
Ik ga akkoord met de privacyverklaring van James BV.

Meer informatie

Heb je vragen over je loopbaan? Je kunt ons bereiken op 030-7511900 of mailen.

Harriet Kroon
Organisaties in de sector