Loopbaan- en opleidingsadvies voor schilders

Wil je graag iets nieuws leren? Of denk je na over een volgende stap in je loopbaan? Wij denken graag met je mee. In een intakegesprek bespreken we met jou hoe we je het best kunnen ondersteunen.

Interesse in een loopbaantraject of opleiding?

Cao-partijen in de sector schilders- afwerkings- en glaszetbedrijven (SAG) hebben geld beschikbaar gesteld voor adviesgesprekken, loopbaantrajecten en scholing voor werknemers. Daarom kan James je kosteloos ondersteunen met:

 • Opleidingsadvies. We helpen je mee een opleiding uit te kiezen die jou sterker maakt en die goed aansluit bij je niveau en kwaliteiten. Samen met jou dienen we de aanvraag in bij stichting ‘Mijn carrière’ voor de financiering van je opleiding vanuit het sectorfonds. Dat doen we na één persoonlijk gesprek met een loopbaancoach. Waar nodig zetten we ook testen in.
 • Loopbaantrajecten. Overweeg je een stap te zetten naar een baan buiten de sector, en zoek je hierin advies en begeleiding, dan kun je gebruik maken van een loopbaantraject. Zo’n traject varieert van 3-8 gesprekken. Met een loopbaancoach verken je wat je goed kunt, en welk werk bij je past. De loopbaancoach kan je ook helpen bij het maken van een cv, het vergroten van je netwerk of bij sollicitaties.Als je interesse hebt in een (kosteloos) loopbaantraject of een opleiding, kun je onderstaand formulier invullen. Wij nemen dan contact met je op.


  Ik ga akkoord met de privacyverklaring van James BV.

  Voorwaarden

  Je kunt een beroep doen op het fonds voor opleiding en trajecten als je:

  • 25 jaar of ouder bent;
  • je  minimaal 3 jaar werkzaam bent geweest in de sector schilders- afwerkings- en glaszetbedrijven
  • je bedrijf deelneemt aan het Bedrijfstakpensioenfonds voor het Schilder-afwerkings-en Glaszetbedrijf, BPF Schilders.

Meer informatie

Meer weten over wat James kan doen voor jou als werknemer? Bel op 030-7511900 of mail ons.

Nancy de Meij
Organisaties in de sector
Handige links