navigeer terug

DSM – van werk naar werk

Ben je één van de 150 werknemers die getroffen is door de overname? Wij zijn er om je te ondersteunen.

Meld je je aan bij James, dan staan wij voor je klaar met een persoonlijk programma van maximaal een half jaar, waarin ruimte en aandacht is om stil te staan bij het verlies van je oude baan.

In 3 tot 10 gesprekken helpt jouw coach je van werk naar werken heeft aandacht voor jou, je wensen en je mogelijkheden. Kies je voor face-to-face gesprekken, dan komt de loopbaancoach bij jou uit de regio en kent de regionale arbeidsmarkt goed.

Dit traject wordt gefinancierd vanuit de zogeheten ‘kantonrechtersregeling’, budget van totaal € 7.000 (ex btw) voor externe scholing en opleiding (gericht op het vinden van ander werk), externe bemiddeling, financiële advisering.

Voor wie?

Wanneer je boventallig bent, kun je via het DSM FIT/Mobiliteitscentrum kiezen voor een extern bemiddelingsbureau. Deze begeleiding is niet gebonden aan de einddatum van je contract, maar aan het traject van werk naar werk. (informatie sociaal plan 1 april 2022 tot en met 31 maart 2026, hoofdstuk 4: beëindigingsvergoeding, beëindiging arbeidsovereenkomst en begeleiding)

Aanmelden

Klik op de aanmeldbutton bovenaan deze pagina. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Wil je ons eerst spreken, heb je vragen? Dan kan je ons bellen op 030 7511 900 of mailen naar info@jamesloopbaan.nl