navigeer terug

Sector Contractcatering

Wanneer je je aanmeldt bij James kom je in contact met één van onze gecertificeerde coaches. Samen breng je jouw loopbaanvraag in kaart. Op basis hiervan bepalen jullie hoe het traject eruitziet. Je kunt via verschillende mogelijkheden contact hebben met een coach. Zie hieronder de mogelijkheden.

Van werk naar werk traject

De doelstelling van een van werk naar werk traject is het vinden van een passende functie voor de werknemer die zijn baan verliest met behulp van begeleiding door een loopbaancoach van James. In het traject wordt rekening gehouden met belastbaarheid/ positie van de werknemer. Het resultaat van het traject is dat de werknemer weer nieuw werk, of voldoende perspectief op nieuw werk heeft.

Workshops

James verzorgt diverse workshops om de loopbaancompetenties te versterken, denk bijvoorbeeld aan solliciteren, een LinkedIn profiel maken, netwerken, eigen kwaliteiten ontdekken of jezelf presenteren.

Interesse?

Als je interesse hebt in een van onze diensten, meld je dan aan via de button ‘Neem contact op voor meer info’ boven aan deze pagina. Voor vragen kun je ons ook bereiken via info@jamesloopbaan.nl of 030-7511900