navigeer terug

Aegon

De loopbaancheck op maat geeft je de mogelijkheid beeld te krijgen over jouw competenties, je interesses en de functies die er, naast je huidige functie, voor je nog meer mogelijk zijn binnen of buiten AEGON. De uitkomsten van de loopbaancheck geven je weer het stuur in handen van jouw loopbaan. Je hebt een concreet Persoonlijk ActiePlan, je weet wat jouw volgende stap is en wat je aan opleiding/training nodig hebt om er te komen.

Wat levert het je op?

Na een loopbaancheck bij James heb jij zicht op concrete stappen die je kunt zetten om jouw loopbaan in de juiste richting te sturen. Vragen waarmee je bij ons terecht kunt zijn onder andere:

  • Ik wil mijn plezier en inzetbaarheid in mijn huidige functie verhogen
  • Ik wil beter zicht krijgen op mijn competenties
  • Ik wil bepaalde kennis of vaardigheid vergroten
  • Ik wil een andere functie en vraag me af hoe ik dat aanpak
  • Ik zou wel eens willen weten wat mijn positie is op de veranderende arbeidsmarkt.

Jij bepaalt wat voor jou belangrijk is.

Hoe werkt het?

Na het invullen van de loopbaanindicator via Dilemmamanager neemt een van onze gecertificeerde loopbaancoaches contact met je op voor een telefonische intake. Hierin komen jouw vragen aan bod en wordt het traject nader toegelicht.

Na de intake kunnen instrumenten worden klaargezet via ons digitale loopbaanplatform, LoopbaanCentraal. In een uitgebreid gesprek bespreek je de resultaten en bepaal je samen met de loopbaancoach een actieplan. 

Je gaat aan de slag met de acties die jij zelf bepaald hebt. Na 6 weken en na 12 weken heb je opnieuw telefonisch contact met je coach. Tijdens deze contactmomenten heb je de gelegenheid om te bespreken waar je tegenaan loopt in het uitvoeren van jouw plannen en krijg je van de loopbaancoach tips en advies om hiermee om te gaan.

Waar meld je je aan?

Je kunt je aanmelden voor een loopbaancheck via https://www.dilemmamanager.nl/aegon/. Wil je liever eerst wat meer informatie? Neem dan contact met ons op via info@jamesloopbaan.nl of 030-7511900.