navigeer terug

Glastuinbouw

Binnen de glastuinbouw is het aantal bedrijven de afgelopen jaren bijna gehalveerd. De eisen die aan de medewerkers worden gesteld nemen toe. Ook speelt de vergrijzing en ontgroening in combinatie met teruglopende leerlingaantallen op de tuinbouwopleidingen een rol. Deze aspecten zullen de komende jaren zorgen voor tekorten aan gekwalificeerde medewerkers. Ontwikkeling van personeel in de glastuinbouw is daarom erg belangrijk.

Wat levert het je op?

Een traject bij James levert inzicht op in de mogelijkheden voor jouw loopbaan. Na afloop van de gesprekken ben jij beter voorbereid op de toekomst en heb je concrete acties om verder mee aan de slag te gaan. 

Hoe werkt het?

Na de aanvraag van de gratis loopbaanvoucher neemt de loopbaancoach in jouw regio contact met jou op voor een telefonische afspraak. Tijdens dit gesprek brengen we samen met jou je loopbaanvraag in kaart. In overleg bespreken we dan de aanpak. Die kan bestaan uit testen, opdrachten en 2 persoonlijke gesprekken online. Je kunt bij ons terecht voor alle vragen over je werk en loopbaan. Mogelijke vragen kunnen zijn:

  • Ik wil graag een opleiding volgen maar weet niet welke
  • Ik wil graag een stapje maken binnen of buiten het bedrijf en wil graag advies over hoe ik dat kan aanpakken
  • Ik wil een beter beeld krijgen van waar ik goed in ben, zodat ik mijzelf beter kan presenteren
  • Ik zit niet zo lekker in mijn vel in mijn werk en wil daar iets aan doen
  • Ik denk erover om iets heel anders te gaan doen en wil weten welke opleiding ik daarvoor nodig heb

Jij bepaalt wat voor jou belangrijk is!

Waar meld je je aan?

Je kunt je aanmelden op de website van KasGroeit voor de gratis loopbaanvoucher bij James.