navigeer terug

Arbeidsmarktvoucher Kappers t.w.v. € 750,=

Kappers kunnen gebruik maken van de arbeidsmarktvoucher met een waarde van maximaal € 750,- (inclusief BTW). Dit bedrag kun je besteden aan loopbaanbegeleiding.

De voucher kun je nu aanvragen tot en met 30 juni 2023. Maar wanneer het budgetplafond eerder bereikt is, dan is het niet meer mogelijk om deze voucher te claimen. Wacht dus niet te lang en vraag hem nu aan!

Wat levert een traject bij James jou op?

Een traject bij James levert inzicht op in de mogelijkheden voor jouw loopbaan. Na afloop van de gesprekken ben jij beter voorbereid op de toekomst en heb je concrete acties om verder mee aan de slag te gaan.

Heb je scholing nodig?

Wij gaan samen met jou op zoek wat de mogelijkheden zijn om dit (deels) kosteloos te kunnen gaan doen. Bijvoorbeeld door de STAP-subsidie of mogelijkheden via De Vakbeweging.

Hoe kun je de voucher aanvragen?

De arbeidsmarktvoucher kun je aanvragen op de site van Branche Platform Kappers. Hiervoor heb je een kopie factuur nodig van James. Klik hierboven op de knop ‘Ik wil me aanmelden’ en laat hier jouw gegevens achter. Wij maken aan de hand van deze gegevens de factuur die je kunt uploaden op de site van Branche Platform Kappers. Heb je je aanvraag ingediend en reactie dat dat deze akkoord is? Dan gaan we samen aan de slag!

Aan de slag!

Onze loopbaancoach neemt contact met jou op. Samen bepaal je hoe jouw traject eruit komt te zien en waar jij aandacht aan wilt geven. Het traject kan bestaan uit testen, opdrachten en twee persoonlijke gesprekken met de coach. De loopbaancoaches van James kunnen je bij staan bij loopbaanvragen, zoals:

  • Hoe kan ik mijn plezier en inzetbaarheid in mijn huidige functie verhogen?
  • Hoe krijg ik beter zicht op mijn competenties?
  • Hoe kan ik bepaalde kennis of vaardigheid vergroten?
  • Hoe pak ik het aan als ik een andere functie wil?
  • Wat is mijn positie op de veranderende arbeidsmarkt?
  • Hoe kan ik mijn aantrekkelijkheid voor de arbeidsmarkt vergroten?

Hoe meld je je aan?

Klik op de paarse knop ‘ik wil me aanmelden’ en laat jouw gegevens achter. Mocht je eerst meer informatie willen, neem dan gerust contact met ons op via 030-7511900 of info@jamesloopbaan.nl.