navigeer terug

Update jezelf en vraag het gratis ontwikkeladvies aan!

Met een kosteloos ontwikkeladvies ga je samen met een coach kijken of jouw werk nog bij je past. Daarbij krijg je inzicht in je kennis, talenten en kwaliteiten. Ook kijk je naar de arbeidskansen voor nu en in de toekomst.

Voor wie?

Ben jij een medewerker met een (v)mbo-diploma of werk- en denkniveau en werk je bij een gemeente? Je kan dan, zonder tussenkomst van jouw werkgever, gratis deelnemen aan een ontwikkeladvies. Dat betekent dat jouw werkgever niet van je traject af weet, maar je kan hem daarover inlichten als jij dat wil.

Hoe werkt het?

Wanneer je jezelf hebt aangemeld voor een Update! ontwikkeladvies, neemt het A&O fonds Gemeenten contact met je op om afspraken te maken. Hierna krijg je van ons een loopbaancoach toegewezen die goed bij jouw situatie en persoonlijkheid past.

Met deze coach ga je een aantal gesprekken voeren: digitaal via Microsoft Teams. Ook krijg je toegang op ons beveiligde, online loopbaanplatform LoopbaanCentraal.

Samen met je coach bekijk je wat jouw situatie is, waar je tegenaan loopt en wat je anders wilt. Ook krijg je opdrachten van jouw coach. Tot slot maken jullie samen een plan om jouw doelen te bereiken. De uitkomsten worden niet gedeeld met je werkgever. Het gehele traject duurt gemiddeld 10 uur, verspreid over verschillende dagen.

Registratie en contract

Nadat je jezelf hebt aangemeld krijg je een bevestigingsmail van A&O fonds Gemeenten. Hierna neemt de coach contact met je op. Hij of zij begeleidt jou bij het invullen van de formulieren. Die formulieren zijn nodig om subsidie te krijgen, hierdoor is het ontwikkeladvies gratis. Let op: het is wel belangrijk dat je het traject afmaakt.

Aanmelden

Aanmelden was mogelijk tot 13 mei 2022. Ben je net te laat en wil je wel gebruik maken van loopbaancoaching? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en kijken we samen wat de (kosteloze) mogelijkheden zijn.

Had jij je al aangemeld? De uitvoering van de Update!-projecten loopt nog tot eind november 2022.

Deze ontwikkelmogelijkheid werd jou aangeboden door het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid en A&O fonds Gemeenten. Kijk voor meer informatie op www.aeno.nl/update.

Informatie over A&O fonds Gemeenten

A&O fonds Gemeenten is al bijna dertig jaar dé organisatie van en voor gemeenten. Opgericht door sociale partners, zoals: werkgevers en werknemersorganisaties VNG, FNV, CNV en CMHF. A&O fonds Gemeenten heeft tot doel Nederlandse gemeenten én hun medewerkers vitaal en wendbaar te houden, zodat zij optimaal kunnen blijven aansluiten bij de veranderende samenleving. Wij inspireren, ondersteunen en adviseren bij de ontwikkeling en professionalisering van organisatie en medewerker. www.aeno.nl

Partners