navigeer terug

Loopbaandiensten Schilders

Wil je graag iets nieuws leren? Of denk je na over een volgende stap in je loopbaan? Wij denken graag met je mee. In een intakegesprek bespreken we met jou hoe we je het best kunnen ondersteunen.

Wat levert het op?

Een traject bij James levert inzicht op in de mogelijkheden voor jouw loopbaan. Na afloop van de gesprekken ben jij beter voorbereid op de toekomst en heb je concrete acties om verder mee aan de slag te gaan.

Hoe werkt het?

Cao-partijen in de sector schilders- afwerkings- en glaszetbedrijven (SAG) hebben geld beschikbaar gesteld voor adviesgesprekken, loopbaantrajecten en scholing voor werknemers. Daarom kan James je kosteloos ondersteunen met:

  • Opleidingsadvies. We helpen je mee een opleiding uit te kiezen die jou sterker maakt en die goed aansluit bij je niveau en kwaliteiten. Samen met jou dienen we de aanvraag in bij stichting ‘Mijn carrière’ voor de financiering van je opleiding vanuit het sectorfonds. Dat doen we na één persoonlijk gesprek met een loopbaancoach. Waar nodig zetten we ook testen in.
  • Loopbaantrajecten. Overweeg je een stap te zetten naar een baan buiten de sector, en zoek je hierin advies en begeleiding, dan kun je gebruik maken van een loopbaantraject. Zo’n traject varieert van 3-8 gesprekken. Met een loopbaancoach verken je wat je goed kunt, en welk werk bij je past. De loopbaancoach kan je ook helpen bij het maken van een cv, het vergroten van je netwerk of bij sollicitaties.op.

Hoe meld ik me aan?

Als je interesse hebt in een (kosteloos) loopbaantraject of advies voor een opleiding, kun je je via de aanmeldbutton aanmeldingen bovenaan deze pagina. Wij nemen dan contact met je op.

Twijfel je erover om een stap te zetten?

Ga er dan sowieso mee aan de slag! Dit hoef je niet alleen te doen, want onze coaches helpen jou hierbij. Guus (50 jaar, voorman) legt in dit filmpje uit dat het een optie kan zijn om gemotiveerd te worden, maar zeker om gemotiveerd te blijven ->