navigeer terug

Meer info Uitzendbranche

Project Alles-in-1 voor de uitzendkracht

In het project Alles-in-1 voor de uitzendkracht kun je je als uitzendkracht melden bij DOORZAAM om aanspraak te maken op een geldbedrag van €2.500,-. Dat bedrag kun je inzetten om gezond en gemotiveerd aan het werk te blijven. Er is veel keuze. James coaches helpen je in twee gesprekken een keuze te maken.

Flyer Alles-in-1

Aanmelden of meer info, mail naar info@doorzaam.nl

Werk-naar-werk voucher

Als je als uitzendkracht een nieuwe baan kunt krijgen, maar net dat ene certificaat mist om aan de slag te gaan, dan kun je vanuit DOORZAAM aanspraak maken op een werk-naar-werk voucher van €500,- om dat certificaat te behalen.

Flyer werk-naar-werk

Aanmelden of meer info, mail naar info@doorzaam.nl

Eerste hulp bij geldzorgen

Ben jij werkzaam als uitzendkracht en maak jij je zorgen over je geld? Dan kun je terecht bij de eerste hulp bij geldzorgen lijn: 

  • Een coach neemt contact met je op en kijkt wat je nodig hebt.
  • Je ontvangt een gratis startpakket. Dit pakket bestaat uit: Pen,
    rekenmachine, luxe map, kasboek, tabbladen met tips en een inlog voor de cursus Uitkomen met je inkomen. Alles wat je nodig hebt om met je geldzaken om te gaan.
  • De digitale cursus Uitkomen met je Inkomen geeft je inzicht in je huidige financiële situatie en laat zien welke stap je nu het beste kunt zetten. De coach is jouw persoonlijke maatje, je hoeft het niet alleen te doen!

Bel 030 7511910 of ga naar www.hulplijngeldzorgen.nl

Flyer Hulplijn geldzorgen