navigeer terug

Vlakglas

Als medewerker in de Vlakglas sector heb je de mogelijkheid om met de individuele voucher van STOOV met een loopbaancoach van James te praten over je eigen loopbaan en de mogelijkheden om je verder te ontwikkelen. Door die check krijg je een duidelijk beeld van waar je goed in bent, wat je motiveert en hoe je je in je huidige functie of richting iets anders kunt ontwikkelen!

Wat levert het op?

Een traject bij James levert inzicht op in de mogelijkheden voor jouw loopbaan. Na afloop van de gesprekken ben jij beter voorbereid op de toekomst en heb je concrete acties om verder mee aan de slag te gaan.

Hoe werkt het?

Nadat je bent aangemeld voor een loopbaantraject via info@stoov.nl neemt een loopbaancoach contact met je op. Jullie brengen jouw huidige situatie in kaart en bepalen samen hoe het traject eruit ziet op basis van jouw vragen. Een traject bestaat meestal uit testen, opdrachten en persoonlijke gesprekken. Je kunt bij ons terecht met alle vragen over jouw werk en loopbaan. Bijvoorbeeld:

  • Hoe kan ik mijn plezier en inzetbaarheid in mijn huidige functie verhogen?
  • Hoe krijg ik beter zicht op mijn competenties?
  • Hoe kan ik bepaalde kennis of vaardigheid vergroten?
  • Hoe pak ik het aan als ik een andere functie wil?
  • Wat is mijn positie op de veranderende arbeidsmarkt?
  • Hoe kan ik mijn aantrekkelijkheid voor de arbeidsmarkt vergroten?

Jij bepaalt wat voor jou belangrijk is!

Hoe meld ik me aan?

Je kunt je aanmelden via info@stoov.nl. Voor vragen kun je ook contact met James opnemen via info@jamesloopbaan.nl of 030-7511900.