navigeer terug

ABN AMRO

ABN AMRO is voortdurend in beweging en vol verandering. Dat brengt met zich mee dat je als ABN AMRO medewerker ook steeds meer de verantwoordelijkheid krijgt om je eigen inzetbaarheid en werkzekerheid te regelen. De loopbaanscan van James geeft je een mooie gelegenheid om je daarbij te helpen en meer regie te krijgen over jouw loopbaan 

Wat levert het je op?

Na afloop van een loopbaanscan bij James heb je een beter beeld gekregen van wie jij bent en waar jij naartoe wilt in jouw loopbaan. Je krijgt zicht op concrete stappen en vormt op basis daarvan een plan voor de toekomst. Door onze persoonlijke aanpak krijg jij zicht op wat voor jou belangrijk is. Vragen waarmee je bij ons terecht kunt zijn onder andere:

Ik wil…

  •  … mijn plezier en inzetbaarheid in mijn huidige functie verhogen
  • … beter zicht krijgen op mijn competenties
  • … bepaalde kennis of vaardigheid vergroten
  • … een andere functie en vraag me af hoe ik dat aanpak
  • … weten wat mijn positie is op de veranderende arbeidsmarkt

Jij bepaalt wat voor jóu belangrijk is.

Hoe werkt het?

Nadat jij je hebt aangemeld word je gebeld door een van onze gecertificeerde loopbaancoaches voor een telefonische intake. Tijdens deze intake worden jouw belangrijkste vragen en je huidige situatie besproken. 

Op basis van de intake bepaalt de coach samen met jou het programma. Daarvoor kunnen  verschillende instrumenten worden ingezet. Bijvoorbeeld een persoonlijkheidstest of de 360 feedbacktool of een interesse- en competentietest.

In twee persoonlijke gesprekken en met behulp van de uitslagen van de instrumenten krijg je een helder beeld van je competenties, je interesses en welke mogelijke stappen je kunt zetten om jouw loopbaan in de juiste richting te sturen.

Op basis van het onderzoek adviseert de loopbaancoach jou over mogelijke acties die je kunt ondernemen en welke ondersteuning daarbij past. Samen stel je een actieplan op waar jij in de toekomst mee verder kan.

Waar meld je je aan?

Voor vragen kun je contact met ons opnemen via info@jamesloopbaan.nl of 030-7511900. Via MyLearning kun je je aanmelden voor een loopbaanscan bij James. De kosten voor een loopbaantraject worden conform de cao van ABN AMRO vergoed door jouw werkgever. Dit houdt in, dat onze loopbaanscan kosteloos is voor deelnemers van de ABN AMRO.