navigeer terug

Achmea

Ben jij duurzaam inzetbaar voor Achmea of daarbuiten? Iemand die zich regelmatig oriënteert op mogelijkheden om zich te ontwikkelen blijft gemakkelijker en gelukkiger aan het werk. Met de loopbaancheck van James kun je aan de slag met jouw loopbaanvragen.

Wat levert het op?

Je hebt meer zicht gekregen op je sterke kanten, interesses en ontwikkelmogelijkheden. Deze voeg je samen tot een actieplan met concrete stappen waarmee je direct aan de slag kunt gaan. Vragen waarmee je bij ons terecht kunt zijn onder andere:

  • Ik wil mijn plezier en inzetbaarheid in mijn huidige functie verhogen
  • Ik wil beter zicht krijgen op mijn competenties
  • Ik wil bepaalde kennis of vaardigheid vergroten
  • Ik wil een andere functie en vraag me af hoe ik dat aanpak
  • Ik zou wel eens willen weten wat mijn positie is op de veranderende arbeidsmarkt.

Jij bepaalt wat voor jou belangrijk is.

Hoe werkt het?

De loopbaancheck bestaat uit een telefonisch intakegesprek, twee uitgebreide coachgesprekken en een afsluitend gesprek.

Nadat je je hebt aangemeld word je door een van onze gecertificeerde loopbaancoaches gebeld voor een intakegesprek. Tijdens het intakegesprek worden jouw vragen besproken en maak je afspraken over het verloop van het traject.

In de uitgebreide coachgesprekken ga je op zoek naar antwoorden op jouw vragen. Met behulp van vragenlijsten en opdrachten krijg je zicht op je sterke kanten, interesses en wensen voor de toekomst. Je loopbaancoach helpt je om een actieplan te bepalen waarmee jij aan de slag kunt.

Tijdens het afsluitende telefoongesprek maak je het actieplan definitief. Je kunt nu zelf verder met jouw loopbaan.

Hoe meld je je aan?

Voor vragen kun je contact met ons opnemen via info@jamesloopbaan.nl of 030-7511900. Via SAP Succesfactors bij Achmea kun je je direct aanmelden voor een loopbaancheck bij James. Achmea betaald de kosten.