navigeer terug

Deutsche bank

De financiële sector heeft te maken met grote veranderingen. Veel genoemd zijn automatisering en digitalisering, maar ook economische veranderingen. Door dergelijke veranderingen verandert het werk bij een bank. Daarom is het steeds belangrijker om je te oriënteren op jouw loopbaan. Zit jij nog op de juiste plek en welke stappen kun jij zetten om duurzaam inzetbaar te worden? Met de e-scan bij James krijg je zicht op concrete stappen voor jouw loopbaan.

Wat levert het op?

Met een e-scan  bij James krijg je inzicht in je sterke kanten, interesses en mogelijkheden voor jouw ontwikkeling. Deze inzichten vertaal je naar concrete stappen in een actieplan waarmee jij toekomstbestendig wordt.Vragen waarmee je bij ons terecht kunt zijn onder andere:

  • Ik wil mijn plezier en inzetbaarheid in mijn huidige functie verhogen
  • Ik wil beter zicht krijgen op mijn competenties
  • Ik wil bepaalde kennis of vaardigheid vergroten
  • Ik wil een andere functie en vraag me af hoe ik dat aanpak
  • Ik zou wel eens willen weten wat mijn positie is op de veranderende arbeidsmarkt.

Jij bepaalt wat voor jou belangrijk is.

Hoe werkt het?

De e-scan bestaat uit een telefonisch intakegesprek, twee uitgebreide coachgesprekken, een afsluitend gesprek en een telefonische follow up na 2 maanden.

Nadat je je hebt aangemeld word je door een van onze gecertificeerde loopbaancoaches gebeld voor een intakegesprek. Tijdens het intakegesprek worden jouw vragen besproken en maak je afspraken over het verloop van het traject.

In de uitgebreide coachgesprekken ga je op zoek naar antwoorden op jouw vragen. Met behulp van vragenlijsten en opdrachten krijg je zicht op je sterke kanten, interesses en wensen voor de toekomst. Je loopbaancoach helpt je om een actieplan te bepalen waarmee jij aan de slag kunt.

Tijdens het afsluitende telefoongesprek maak je het actieplan definitief. Je kunt nu zelf verder met jouw loopbaan.

Waar meld je je aan?

Je kunt je aanmelden voor een e-scan via Deutsche Bank. De kosten worden vergoed door je werkgever. Wil je liever eerst wat meer informatie? Neem dan contact met ons op via info@jamesloopbaan.nl of 030-7511900.