navigeer terug

ING

ING zet met haar afdeling “Kies je koers” in op de ontwikkeling van alle medewerkers van ING. Door alle veranderingen in de markt en de financiële sector is ING in beweging. De organisatie verandert in hoog tempo en dat vraagt veel flexibiliteit en aanpassingsvermogen van alle ING medewerkers. Met een loopbaanscan bij James bereid jij je voor op de toekomst.

Wat levert het op?

De loopbaanscan bij James geeft jou inzicht in jouw sterke kanten, interesses en mogelijkheden voor jouw loopbaan. Met deze inzichten ben je in staat om samen met een gecertificeerde loopbaancoach een actieplan op te stellen voor stappen in je loopbaan. Vragen waarmee je bij ons terecht kunt zijn onder andere:

  • Ik wil mijn plezier en inzetbaarheid in mijn huidige functie verhogen
  • Ik wil beter zicht krijgen op mijn competenties
  • Ik wil bepaalde kennis of vaardigheid vergroten
  • Ik wil een andere functie en vraag me af hoe ik dat aanpak
  • Ik zou wel eens willen weten wat mijn positie is op de veranderende arbeidsmarkt.

Jij bepaalt wat voor jou belangrijk is.

Hoe werkt het?

De loopbaanscan bestaat uit een telefonische intake, drie uitgebreide gesprekken met een coach en het vaststellen van je loopbaanplan. 

Tijdens het telefonische intake gesprek met een gecertificeerde loopbaancoach, bespreek je jouw cv, je doelen en vragen. Op basis hiervan wordt bepaalt de coach een op maat programma. 

In twee uitgebreide coachgesprekken onderzoek je je jouw sterke kanten, interesses en mogelijkheden voor de toekomst. Met behulp van vragenlijsten en opdrachten krijg je inzicht in jezelf. Samen met de coach beschrijf je jouw loopbaandoelen en stappen die jou helpen om die doelen te bereiken. Als invulling van je loopbaandoelen kun je denken aan verdere ontwikkeling in je huidige functie, verdere ontwikkeling en/of andere functie binnen ING dan wel mogelijke functie(s) buiten ING.

In het laatste, derde, gesprek met je coach maak je het loopbaanplan definitief. In dit afrondende gesprek kan je coach nog extra advies geven. Het loopbaanplan kun je desgewenst met jouw leidinggevende bespreken.

Hoe meld ik me aan?

Je kunt je aanmelden via Kies je Koers op intranet van ING. Na aanmelding word je zo snel mogelijk door een van onze coaches benaderd. Je kunt ook het interesse formulier invullen via de knop bovenaan deze pagina of ons bellen op 030-75111900