navigeer terug

Nationale Nederlanden

De financiële sector heeft te maken met grote veranderingen. Veel genoemd zijn automatisering en digitalisering, maar ook economische veranderingen. Door dergelijke veranderingen verandert het werk bij een bank. Daarom is het steeds belangrijker om je te oriënteren op jouw loopbaan. Zit jij nog op de juiste plek en welke stappen kun jij zetten om duurzaam inzetbaar te worden? Met de loopbaanscan bij James krijg je zicht op concrete stappen voor jouw loopbaan.

Wat levert het op?

Met een loopbaanscan bij James krijg je inzicht in je sterke en minder sterke persoonlijke en professionele kwaliteiten. Je maakt een persoonlijk actieplan met mogelijke loopbaandoelen en de stappen om die doelen te onderzoeken en te bereiken binnen/buiten Nationale Nederlanden. Vragen waarmee je bij ons terecht kunt zijn onder andere:

  • Ik wil mijn plezier en inzetbaarheid in mijn huidige functie verhogen
  • Ik wil beter zicht krijgen op mijn competenties
  • Ik wil bepaalde kennis of vaardigheid vergroten
  • Ik wil een andere functie en vraag me af hoe ik dat aanpak
  • Ik zou wel eens willen weten wat mijn positie is op de veranderende arbeidsmarkt.

Jij bepaalt wat voor jou belangrijk is.

Hoe werkt het?

De loopbaanscan bestaat uit een telefonische intake, drie uitgebreide coachgesprekken en een afrondend telefoongesprek.

Nadat je je hebt aangemeld wordt door één van onze gecertificeerde loopbaancoaches telefonisch contact met je opgenomen voor een intake. Tijdens de intake ga je dieper in op jouw vragen en doelen met het traject en krijg je uitleg over het verloop van het traject. Na de intake krijg je toegang tot ons digitale platform waar de coach instrumenten voor je klaarzet.

Tijdens de uitgebreide coachgesprekken ga je in op jouw sterke en minder sterke kanten, je interesses en je loopbaandoelen. Met behulp van vragenlijsten en opdrachten krijg je inzicht in jezelf. Deze inzichten en doelen vertaal je samen met je coach in concrete stappen welke je verzamelt in een actieplan.

Het afrondende telefoongesprek heeft als doel om het actieplan definitief te maken.

Hoe meld ik me aan?

Je meldt je via MyLearn aan bij James. Heb je eerst nog vragen over de loopbaanscan, neem dan contact met ons op via info@jamesloopbaan.nl of 030-7511900