navigeer terug

Vivat

Het aanbod is er op gericht om je in turbulente tijden na te laten denken over je eigen employability en zal uiteindelijk leiden tot een verbetering van je eigen inzetbaarheid en weerbaarheid binnen of buiten Vivat.

Wat levert het op?

Met een loopbaanscan bij James krijg je inzicht in je sterke en minder sterke persoonlijke en professionele kwaliteiten. Je maakt een persoonlijk actieplan met mogelijke loopbaandoelen en de stappen om die doelen te onderzoeken en te bereiken binnen/buiten Vivat. Vragen waarmee je bij ons terecht kunt zijn onder andere:

  • Ik wil mijn plezier en inzetbaarheid in mijn huidige functie verhogen
  • Ik wil beter zicht krijgen op mijn competenties
  • Ik wil bepaalde kennis of vaardigheid vergroten
  • Ik wil een andere functie en vraag me af hoe ik dat aanpak
  • Ik zou wel eens willen weten wat mijn positie is op de veranderende arbeidsmarkt.

Jij bepaalt wat voor jou belangrijk is.

Hoe werkt het?

De loopbaanscan bestaat uit een telefonische intake, twee uitgebreide coachgesprekken en een afrondend telefoongesprek.

Nadat je je hebt aangemeld wordt door één van onze gecertificeerde loopbaancoaches telefonisch contact met je opgenomen voor een intake. Tijdens de intake ga je dieper in op jouw vragen en doelen met het traject en krijg je uitleg over het verloop van het traject. Na de intake krijg je toegang tot ons digitale platform waar de coach instrumenten voor je klaarzet.

Tijdens de uitgebreide coachgesprekken ga je in op jouw sterke en minder sterke kanten, je interesses en je loopbaandoelen. Met behulp van vragenlijsten en opdrachten krijg je inzicht in jezelf. Deze inzichten en doelen vertaal je samen met je coach in concrete stappen welke je verzamelt in een actieplan.

Het afrondende telefoongesprek heeft als doel om het actieplan definitief te maken.

Hoe meld ik me aan?

Je kunt ons bellen op 030-7511900 of een email sturen naar info@jamesloopbaan.nl. Je kunt je aanmelden via de aanmeldbutton boven aan deze pagina voor de Loopbaanscan van James.

Kosten

De kosten voor een loopbaanscan worden door de werkgever vergoed. De factuur zal eerst door jou, als werknemer, betaald worden. Deze kan daarna bij Vivat gedeclareerd worden. Het voorgeschoten bedrag wordt dan teruggestort op jouw rekening.