navigeer terug

Rabobank

Voor jou als medewerker van de Rabobank heeft James een kort loopbaantraject. Deze is gericht op het onderzoek naar wie je bent, wat je kunt, wat je wilt, in hoeverre je huidige baan daarbij aansluit en hoe je effectief kunt netwerken. Je kunt kiezen uit twee modules: 

Module 1 profiel en persoonlijk loopbaanplan. 

Wat levert het op?

Na het volgen van deze module heb je een duidelijk loopbaanplan.

Een Rabobankmedewerker vertelt over haar ervaring met de Loopbaancheck bij James.

Hoe werkt het?

In deze module ga je je persoonlijke en professionele profiel opstellen met behulp van vragenlijsten en opdrachten. Samen met je coach onderzoek je jouw interesses, sterke en minder sterke kanten en je doelen voor jouw loopbaan. Vervolgens maak je een concreet actieplan. Je loopbaancoach zal je op elk onderdeel feedback geven en ondersteunen.

Module 2 presentatie en perspectief

Wat levert het op?

Na het volgen van deze module neem je de regie stevig in handen bij het vinden van een nieuwe baan.

Hoe werkt het?

Wanneer je al een loopbaanplan hebt kun je met deze module direct aan de slag met jezelf presenteren en actief op zoek gaan naar mogelijkheden op de arbeidsmarkt. Samen met je loopbaancoach breng je je netwerk in kaart en maak je plannen voor het benaderen van je netwerk. Je besteed aandacht aan onder andere:

  • Je cv
  • Je LinkedIn profiel
  • Sollicitatiebrieven schrijven
  • Jezelf presenteren op de arbeidsmarkt. 

Hoe meld ik me aan?

Je kunt je aanmelden via Time2Grow! Voor vragen over de modules kun je ons bellen op 030-7511900 of een email sturen naar info@jamesloopbaan.nl.