Loopbaan in de detailhandel

De sector heeft zelfbewuste werknemers nodig om de veranderingen en innovaties in de detailhandel bij te kunnen benen. Het is daarom belangrijk om continu aan jouw inzetbaarheid te werken; maak samen met James een plan om jouw mogelijkheden op een rij te zetten en eerste stappen te maken.

Voor welke vragen kun je bij ons terecht?

Met alle vragen over jouw loopbaan en werk kun je ons bellen of mailen. Bijvoorbeeld met een van de volgende vragen:

  • Ik werk in de detailhandel en mijn baan is niet meer zeker. Wat kan ik doen.
  • Ik ben ouder dan 45 jaar en werkzaam in de Detailhandel. Kom ik in aanmerking voor ontwikkeladvies?
  • Ik werkte voorheen in de detailhandel en ben op zoek naar nieuw werk
  • Ik werk bij een drogisterij die aangesloten is bij DID. Wat kan James voor mij betekenen
  • Ik denk er over om iets anders te gaan doen. Hoe pak ik dit aan.

Gratis ontwikkeladvies voor 45-plussers

Hoe ziet jouw baan er over 10 jaar uit? Blijft de winkel nog wel bestaan? Gaat mijn werk veranderen? Met een loopbaancoach van James krijg je de mogelijkheid om na te denken over jouw werk in de toekomst; kan ik het nog volhouden tot de nieuwe AOW-leeftijd? Hoe ziet de detailhandel er in de toekomst uit? Welke stappen kan ik nemen?

Ben je gemiddeld 12 uur per week werkzaam in de detailhandel, dan kun je gebruik maken van dit ontwikkeladvies. Er zijn geen kosten verbonden aan dit traject. James maakt gebruik van de tijdelijke subsidieregeling ontwikkeladvies van de Minister van Sociale Zaken en Werkgelegenheid.

Bekijk hier de Brochure Ontwikkeladvies Werkenden 45-plussers voor meer informatie óf maak direct een afspraak voor een telefonische kennismaking. Je kunt je ook aanmelden via onderstaand formulier.

Wat kun je van ons verwachten?

Eerst brengen we je loopbaanvragen in kaart. Daarna stippelen we samen de route uit om je vragen te beantwoorden en een volgende stap te zetten.

James is mede uitvoerder van het project Loopbaansupport Detailhandel. Bij Loopbaansupport Detailhandel kun je terecht met vragen over solliciteren en nieuw werk en je kunt kosteloos gebruik maken van onze loopbaancoaches en workshops.

Voor de stichting Duurzame Inzetbaarheid Drogisterijen (DID) voert James werk-naar-werk trajecten uit. Als je werkzaam bent in een drogisterij die aangesloten is bij de DID kun je daar gebruik van maken.

Aanmelden


Meer informatie

Heb je vragen over je loopbaan? Neem contact met ons.

Nancy de Meij
Organisaties in de sector