Leren in de beveiliging, of een stap naar buiten?

Opleidingen

Gezien alle nieuwe technologie is in de cao particuliere beveiliging de afspraak gemaakt om werknemers te helpen tijdens hun loopbaan binnen de beveiligingsbranche of werknemers te ondersteunen om buiten de branche aan de slag te gaan. Wil je jezelf ontwikkelen binnen de beveiligingsbranche, dan zijn er mogelijkheden via het Sociaal Fonds. Kijk hiervoor op de website van de beveiligingsbranche of bespreek dit eens met je baas.

Wil je als beveiliger graag een baan buiten de beveiligingsbranche, dan kun je een beroep doen op een tijdelijk budget waaruit je je scholing voor buiten de branche kunt betalen.

Je kunt je opleiding vergoed krijgen als:

  • Je gemotiveerd bent om een nieuwe start te maken
  • De opleiding je kans op een baan buiten de beveiligingsbranche vergroot
  • Je minimaal 1 jaar in de particuliere beveiligingsbranche werkt en valt onder de cao particuliere beveiliging.
  • Je de Nederlandse taal voldoende beheerst
  • Je genoeg eigen tijd hebt om de opleiding te volgen; dat kan niet onder werktijd

James adviseurs helpen je een scholingsaanvraag te maken. Zij onderzoeken met jou of de opleiding inderdaad bij je past, en of je door de opleiding meer kans hebt op een baan.

Aanmelden

Vul het formulier hieronder in met daarin je opleidingswens voor omscholing en je motivatie waarom je die opleiding wilt volgen. Vermeld ook je naam, telefoonnummer en voor welk beveiligingsbedrijf je werkt. James belt je om een afspraak te maken.

Een speciale commissie van werkgevers en werknemers bepaalt wie een opleiding mag gaan volgen. Er kunnen hier ongeveer 40 werknemers gebruik van maken. Als dat aantal bereikt is, en je meldt je nog aan, kom je op een wachtlijst. Wanneer het budget op is worden er geen nieuwe aanmeldingen in behandeling genomen.


Ik heb het reglement scholingsproject gelezen en voldoe aan de voorwaarden.
Ik ga akkoord met de privacyverklaring van James BV.

Meer informatie

Heb je vragen over je loopbaan? Neem contact met ons op.

Hilde Stringa
Organisaties in de sector
Handige links