Leren in de beveiliging, of een stap naar buiten?

Opleidingen

Gezien alle nieuwe technologie is in de cao particuliere beveiliging de afspraak gemaakt om werknemers te helpen tijdens hun loopbaan binnen de beveiligingsbranche of werknemers te ondersteunen om buiten de branche aan de slag te gaan. Wil je jezelf ontwikkelen binnen de beveiligingsbranche, dan zijn er mogelijkheden via het Sociaal Fonds. Kijk hiervoor op de website van de beveiligingsbranche of bespreek dit eens met je baas.

Wil je als beveiliger graag een baan buiten de beveiligingsbranche, dan kun je een beroep doen op een tijdelijk budget waaruit je je scholing voor buiten de branche kunt betalen.

Je kunt je opleiding vergoed krijgen als:

  • Je gemotiveerd bent om een nieuwe start te maken
  • De opleiding je kans op een baan buiten de beveiligingsbranche vergroot
  • Je minimaal 1 jaar in de particuliere beveiligingsbranche werkt en valt onder de cao particuliere beveiliging.
  • Je de Nederlandse taal voldoende beheerst
  • Je genoeg eigen tijd hebt om de opleiding te volgen; dat kan niet onder werktijd

James adviseurs helpen je een scholingsaanvraag te maken. Zij onderzoeken met jou of de opleiding inderdaad bij je past, en of je door de opleiding meer kans hebt op een baan.

Heb jij plannen voor het nieuwe jaar?

Er is nog voor een aantal deelnemers budget beschikbaar. De inschrijving voor een scholingsbudget is daarom vanaf heden weer geopend, waaruit je je scholing voor buiten de branche kunt betalen. Schrijf je nu snel in via onderstaand formulier.

In de afgelopen ronde zijn er veel aanmeldingen binnen gekomen van I-Sec en Trigion. Hierdoor hebben beveiligers van andere bedrijven voorrang op dit budget.

Aanmeldingsformulier

Meld je aan via onderstaand formulier als je in aanmerking wilt komen voor scholingsbudget.


Ik heb het reglement scholingsproject gelezen en voldoe aan de voorwaarden.
Ik ga akkoord met de privacyverklaring van James BV.

 

 

Dit scholingsbudget dat mede mogelijk is gemaakt door de sociale partners in de beveiligingsbranche: FNV Beveiliging, De Unie Security, CNV Vakmensen en de Nederlandse Veiligheidsbranche. Op dit moment is er naar aanleiding van het aantal aanmeldingen een wachtlijst en om deze reden wordt de inschrijving stopgezet. Mocht er weer gelegenheid zijn om een beroep te doen op deze regeling, dan zal het Sociaal Fonds Particuliere Beveiliging iedereen tijdig informeren, tevens kun je deze en de site van de beveiligingsbranche in de gaten houden.

Meer informatie

Heb je vragen over je loopbaan? Neem contact met ons op.

Karlien Haak
Organisaties in de sector
Handige links