close-up van graan met een vage achtergrond van het graanveld. Alles in bruintinten.
navigeer terug

Loopbaan, check!

Denk je aan een andere rol binnen je bedrijf of maak je je zorgen over je pensioen? Ontdek de subsidiekansen bij Stichting Sociaal Fonds Graanbe,- en verwerkende bedrijven voor antwoorden op jouw (loopbaan)vragen. Verbeter je vaardigheden via opleidingen of vergroot je werkplezier met een loopbaancheck. Én je blijft een interessante werknemer, voor je huidige en voor toekomstige werkgevers.

Hoe werkt het?

Wanneer je je aanmeldt bij James (dochter van CNV Vakmensen) voor een kosteloze loopbaancheck starten we met een intake. Hierna gaan we aan de slag met jouw belangrijkste loopbaanvragen, zoals bijvoorbeeld:

‘waar sta ik?’
‘Wat kan ik?’
‘Waar wil ik naar toe en hoe kom ik daar?’ 

Je hoeft overigens geen lid van een vakbond te zijn te zijn om gebruik te kunnen maken van onze loopbaancheck. Dit is voor alle medewerkers die vallen onder de cao graanbe- en verwerkende industrie.

Onze gecertificeerde coaches zitten door het hele land, dus de loopbaangesprekken kunnen plaatsvinden bij jou in de buurt. Dit kan zijn op de werkplek of juist buiten de werkomgeving. Maar ook met Teams, telefonisch of videobellen. Alles in goed overleg met jou.

Eerst contact, dan aanmelden?

Wanneer je vragen hebt of meer wilt weten, bel of app voor een vrijblijvend intakegesprek naar loopbaancoach/projectleider Ellen Koers +31 6 8359 1832

Hoe meld je je aan?

Vul het formulier in via de inschrijfbutton bovenaan deze pagina. Met deze gegevens maken wij een factuur, welke je samen met het aanmeldformulier (deze ontvang je per mail), kunt mailen naar de Stichting SociaalFonds Graanbe- en verwerkende bedrijven: info@graancao.nl

Wanneer jouw aanvraag is goedgekeurd, nemen wij contact op om een eerste afspraak te maken.