Leerambassadeurs

Als leerambassadeur stimuleer je naaste collega’s om loopbaanstappen te zetten. Je kent de scholingspotjes op je duimpje, adviseert bij vragen over scholing, ontwikkeling en maakt werknemers enthousiast om een cursus of training te volgen. Je werkt vanuit een onafhankelijke positie en wijst je collega’s op een opleiding, die naadloos aansluit bij persoonlijke leerwensen en behoeftes. Kortom: je geeft hen een zetje, die dat wel kunnen gebruiken op scholingsgebied.

Wat kun je verwachten?

James leidt je, in een gratis tweedaagse training, op tot leerambassadeur. Tijdens de training leren we je alles over de verschillende rollen van een leerambassadeur, motiverende gesprekstechnieken, omgaan met weerstand, en meer. Naderhand kun je, binnen je bedrijf, direct aan de slag als leerambassadeur. Ook krijg je, na het afronden van de training, een handige toolkit met communicatiemiddelen. Dit helpt je bij het verwerven van bekendheid binnen de organisatie en het op de kaart zetten van het onderwerp scholing en ontwikkeling. James helpt je in anderhalf jaar bij het uitvoeren van je rol, bijvoorbeeld met intervisiedagen en hulp op afstand. 

Bij de gemeenten worden al leerambassadeurs ingezet. Opgeleid door een samenwerking tussen CNV, FNV en de gemeentes. Bekijk hier hun verhaal.

Gratis tweedaagse training tot leerambassadeur

Intensieve begeleiding vanuit James bij het uitvoeren van je rol

Toolkit, die je helpt bij verwerven van bekendheid binnen je bedrijf

Neem contact met ons op

Meer weten?

Meer diensten voor jou